Јелена Ђоковић о обрисаном посту на Инстаграму

БЕОГРАД: Супруга најбољег тенисера света Новака Ђоковића, Јелена, објаснила је данас зашто је поделила видео на Инстаграму, који јој је та друштвена мрежа обрисала.
jelena i nole
Фото: Tanjug/T.Valič, arhiva

Јелени је обрисан пост у коме је објавила видео извесног америчког лекара који је ширење коронавируса приписао експанзији 5Г мреже.

"Толико видеа кружи данима, различите теорије о узроцима короне, методама лечења, превенције... ево га један који сам добила пре неки дан. Ко има времена нек погледа. Баш ме занима шта мислите. Пишите", написала је Јелена, пре него што јој је пост уклоњен.

Она се данас огласила и саопштила да је видео поделила само из једног разлога - у њему се помињу постулати учења Рудолфа Стајнера, који је, како наводи, за њену сферу интересовања и посла релевантан и отуда је и њено занимање за овај видео било веће у односу на море других садржаја које добија.

"Наиме, Стајнерове школе и вртићи се налазе у 76 земаља света (Валдорф школе) и већ неко време се сусрећем са њиховим радом и изучавам курикулум. Стајнерова филозофија и рад на биодинамичкој агрикултури су ме подстакли на додатно уцење, цему сам се посветила последњих месеци", изјавила је супруга српског тенисера. "Дакле, има ми смисла, не тврдим да је тачно или није, али сам свакако заинтересована да учим и информишем се о томе", истиче Јелена. 

"Било ми је занимљиво, јер је пуно људи реаговало, из реакција се такође види да људи нису ни одгледали видео - али ја се трудим да поделим оно сто ми је занимљиво јер мозда у том ланцу реакција се створи несто вредно".

Отворена сам, спремна да цујем и да сам погресила или да несто није тацно сто сам помислила да јесте и немам проблем са тим, напомиње она и додаје:

"Нисам срећна што се било коме скида видео јер мислим да то није добро и волела бих да у јавном говору генерално чујемо мало више аргумената, јер би нам тада свима неке ствари биле јасније", закључила је Јелена Ђоковић.

EUR/RSD 117.5863
Најновије вести