Развео се Огњен Врањеш

Огњен Врањеш, фудбалер грчког клуба АЕК развео се од супруге Данијеле, с којом је био осам година у браку, због наводне афере с Јеленом Карлеушом.
ognjen vranjes
Фото: Youtube Printscreen

Њих двоје имају једну ћерку, због које су одлучили да остану у коректном односу, а договорили су се да спортиста плаћа алиментацију од 3.000 евра месечно.

Огњен и Данијела више нису у браку. Сада су слободни и могу да се посвете својим животима. Процес који је трајао неколико месеци окончан је у понедељак. Све је прошло како треба јер се и једна и друга страна сложила да је за њих набоље да не буду у формалној заједници. Последњих година су имали тензију и никако нису могли да функционишу као брачни пар. Сада је случај затворен и због детета су одлучили да остану у добром односу. Растали су се на миран начин и верујте да функционишу боље него у браку, рекао је извор.

Вест о разводу потврдио је и Врањеш.

Истина је да сам с бившом супругом ставио тачку на брак. Сада смо званично разведени. Моја бивша супруга има барем мало достојанства, за разлику од неких. Имамо дивно дете и све ћемо учинити да због ћеркице будемо у одличном односу, рекао је Огњен Врањеш.

EUR/RSD 117.5787
Најновије вести