Холивудски краљеви и краљице развода

За разлику од славних особа које су биле „стидљиве” па су се венчавале највише по четири пута, амерички радијски водитељ Лари Кинг (85) ових дана разводи се од седме супруге, глумице Шон Кинг (59).
elizabet tejlor ricard barton
Фото: Youtube Printscreen

Иако су „пукли” тек након 22 године брака, то уопште није изненађење. Били су дуго заједно, али њихови пријатељи кажу да су слутили да ће до овога доћи. Лари се једно време бојао за здравље, а Шон га је, наводно, управо у том периоду преварила уместо да му је била подршка.

Схватио је да није срећан већ дуже време. Непрестано су се свађали, испричао је Ларијев пријатељ и додао да је Лари хтео да заштити синове Ченса (20) и Кенона (19) па је остао у браку све ове године.

Већ десет година су заправо раздвојени. Чак спавају у одвојеним собама, рекао је Ларијев пријатељ.

Упркос тому што га је Шон преварила, ни водитељ није био невинашце. Међутим, сад се уморио од целе драме и предао је папире за развод.

Оскаровка Елизабет Тејлор слична је Ларију. Удавала се осам пута за седам мушкараца. Ричард Бартон „украо” јој је срце чак двапут.

Одрекла бих се свега, живела бих у колиби, само да могу Ричарду родити дете - рекла је једном приликом, али је и истакла да кад год некога заволи, воли га заувек. Њени бивши мужеви се сигурно не би сложили с том констатацијом.

Глумица Џоан Колинс (86) срећу је пронашла с петим супругом, колегом Персијем Гибсоном (54). Пре њега покушала је с глумцима Максвелом Ридом и Ентонијем Њулијем, пословним човеком Роном Касом и певачем Питером Холмом.

И холивудска звезда Анђелина Џоли (44) током живота није покушала да се скраси са само једним мушкарцем. Удавала се три пута, а кад су сви мислили да ће она и Бред Пит (55), познатији као Бранђелина, остати заувек, догодио се крах. Њих двоје су се упознали током снимања филма „Господин и госпођа Смит” 2005. године, а развод је био споразуман. На потешкоће су наишли код доделе старатељства и одређивања времена које ће који родитељ провести с децом.

Певачица и глумица Џенифер Лопез (50) трипут се удавала и разводила, а међу прва три изабраника није пронашла љубав. Због тога се верила и четврти пут, за играча бејзбола Алекса Родригеза (44). Прва два брака трајала су јој кратко, док је с Марком Антонијем (50) била десет година и добили близанце Максимилијана и Ему (11). Након што су финализовали развод, бивши супружници су остали пријатељи због деце.

Фото: Youtube Printscreen

Амерички глумац и добитник Оскара, Николас Кејџ (55) прво се венчао с глумицом Патришом Аркет (51) и тај му је брак је трајао шест година. Ипак, годину након краха првог брака оженио се Лизом Мари Присли (51), али су се развели две године након размене завета. Трећи брак му је био најдуготрајнији. Оженио се глумицом Алис Ким (35) и били су заједно 12 година, а разводом је био изненађен и сам Николас.

Шокирао сам се. Дефинитивно нисам мислио да ће до тога доћи. Сва своја осећања сам морао да усмерим на нешто друго, па сам их уложио у глуму, испричао је Кејџ, који с Алис има троје деце.

Ипак, Кејџ се три године након трећег пропалог брака оженио шминкерком Ериком Коике, с којом се и недавно и званично развео.

Глумица и певачица Лиза Минели (73) такође се четири пута удавала попут Кејџа, међутим, њој су сви досадашњи бракови пропали. Прво се 1967. године удала за кантаутора Питера Алена, а чим су се развели 1974, исте године упловила је у још једну брачну луку. Брак с редитељем Џеком Хејлијем Џуниором трајао је пет година. Трећи брак уследио је врло брзо, такође исте године кад се и развела. Потрајао је 13 година, а онда је Лиза била слободна десет година. Четврти брак јој је, засад, последњи. Године 2002. удала се за продуцента Дејвида Геста, а од 2007. Лиза се није удавала.

Велика заводница из „Чувара плаже” Памела Андерсон (52) удавала се четири пута, али за три мушкарца. Лед је „пробила” с музичарем Томијем Лијем (56) и тај брак је трајао три године. С њим има синове Брендона (23) и Дилана (21). Од Томија се развела 1998, а 2006. удала се за Кида Рока (48), с којим је љубав потрајала свега годину дана. Професионални играч покера Рик Саломон (50) „украо” је заводници Памели срце чак двапут, али не дуготрајно. Први брак им је трајао од 2007. до 2008, а потом су се поново спетљали 2014. и били у браку до 2015. Памела је затим срећу потражила код француског фудбалера Адила Рамија (33). С њим је раскидала и мирила се више пута, а последње што су изнели у јавност су његове преваре које су трајале током њихове целе везе.

Фото: Youtube Printscreen

Фатална Деми Мур (56) удала се са само 17 година за Фредија Мура (69), чије презиме носи и данас. Били су у браку пет година, а потом је љубовала с Брусом Вилисом (64). Били су у браку 13 година и Деми му је родила три кћери, Румер (31), Скаут (28) и Талулу (25). Брак им је „пукао” због пословних обавеза. Холивуд их је удаљио јер су због глумачких ангажмана пуно времена проводили одвојени. Чим се развела од Вилиса, Деми је отишла на судар са звездом „Лудих седамдесетих” Ештоном Кучером (41), с којим је била у браку од 2005. године до 2013.

Н. Мирковић

EUR/RSD 117.5800
Најновије вести