Сара Јо представила нову песму „Кажи ми“

Поп звезда Сара Јо објавила је нову песму „Kажи ми“, коју је премијерно представила путем Инстаграм Лајва.
01 Sara Jo u spotu za pesmu Kazi Mi - Photo Benny Gaši
Фото: Sara Jo, foto: Benny Gaši

Сарини пратиоци могли су да чују укључења њених пријатеља и сарадника и да по први пут присуствују њеној промоцији. Одмах након тога, песма је објављена на Јутјубу. Спот за песму „Kажи ми“ Сара је претходних дана најављивала кроз фотографије и кратке снимке, а публика је сада у прилици да види све оно на чему је вредно радила претходних месеци.

„Одувек сам желела да имам спот са захтевном плесном кореографијом, у чему ми је помогао сјајни плесач из Словеније, мој партнер у споту, Жига Сотлар. Надам се да ће се публици допасти и да ће заволети „Kажи ми“. С обзиром на то да сам се заситила агресивнијег приступа у песмама, пожелела сам да овог пута пружимо публици потпуно другачији вајб - лаган и нежан, а у исто време упечатљив и сензуалан“, каже Сара.

Жига Сотлар познат је и као кореограф Северинине турнеје „Хало“,  а прву сарадњу са Саром остварио је на манифестацији „MAC“, која је почетком године одржана у Београду.

Фото: Sara Jo i Žiga Sotlar, foto: Benny Gaši

„Током своје досадашње каријере био сам део многих музичких спотова, али са сигурношћу могу да кажем да је снимање Сариног спота било једно од најбоље организованих. Био сам изненађен што смо успели да све снимимо у једном дану. Искрено сам био одушевљен и изненађен колико је Сара професионална и дисциплинована, и како је успела да током целог снимања одржи енергију на највишем нивоу и да најбоље од себе. Она је јединствени уметник, каквих је мало на Балкану. Поред тога што је сјајан певач, она доста обраћа пажњу на кореографије, стајлинге и комплетан визуелни идентитет. Мислим да је то било више него очигледно на „MAC“-у, а према реакцијама публике њен наступ испоставио се као један од најбољих на целом догађају. - рекао је Жига.

Сарина нова песма „Kажи ми“ настала је у „Bassivity“ студију, а и овај, као и претходне синглове „Без Сна“ и „Мили, мили“ потписује Никола Kирћански Kеи. 

Редитељ спота је Лазар Богдановић за продукцију „НН Медиа“.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести