Серија „Шетња с лавом“ на Суперстар ТВ и Првој ТВ

БЕОГРАД: Након великог успеха филма „Ала је леп овај свет“, ауторска и глумачка екипа доноси нам потпуно нове заплете ове приче кроз 10 епизода ТВ серије „Шетња са лавом“, која ће премијерно бити емитована од 17. децембра викендом од 21 час на каналу Суперстар ТВ, као и на Првој телевизији од 21. децембра сваке среде и четвртка у 22 сата.
l
Фото: Nemanja Miščević

У освит новогодишњих и божићних празника, очекује нас топла сага о двоје потпуно различитих људи, које спаја сплет невероватних околности, а чији однос успева да преброди сваку препреку. Серија „Шетња са лавом“ је све само не романтична прича. Она нас, пре свега, води кроз потрагу за дубљим смислом и духовношћу и сликовито приказује живот у којем су изостале вредости, а испуњен је сујетом и таштином.

Под редитељском палицом Филипа Чоловића, главне улоге поверене су глумцима Андрији Кузмановићу и Анђелки Прпић, док учеснике у заплету доносе  Андреј Шепетковски, Аница Добра, Бане Видаковић, Тихомир Станић, Бранка Пујић, Андрија Милошевић, Слободан Ћустић, Миљана Гавриловић, Тара Милутиновић и многи други.

У првој епизоди упознајемо Уну, коју тумачи Анђелка Прпић, најпопуларнију ТВ водитељка у земљи, ауторку емисије у којој на оригиналан начин интервјуише најпознатије личности из јавног живота, као и Бату, којег је илустровао Андрија Кузмановић, генијалног, али неафирмисаног филмског редитеља на ивици егзистенције. Њихов сусрет који је требало да буде тек један у низу телевизијских интервјуа, ипак завршава неочекиваним обртом због којег Бата завршава у притвору, а Уна у болници.

Како њихови животи теку даље пратићемо током пет недеља приказивања ТВ серије коју као продуценти потписује Телеком Србије и Анета Ивановић, директорка „Bluebutterfly” продукције. Након приказивања у Србији, серија „Шетња са лавом“ биће емитована и на телевизијама у Босни и Херцеговини, Хрватској и Словенији.

Р. Т. М.

EUR/RSD 117.2771
Најновије вести