„ШТА САМ НАПРАВИЛА, НАПРАВИЛА САМ“ Бресквица изјавила да се више неће пријављивати на ПЗЕ, а ево како је прокоментарисала ГЛАСАЊЕ, да ли је по њеном мишљењу све било РЕГУЛАРНО (ФОТО, ВИДЕО)

Певачица Анђела Игњатовић Бресквица гост је у емисији "Ами Џи шоу", а главна тема вечери је такмичење "Песма за Евровизију", које је сада иза нас.
b
Фото: Youtube Printscreen/Pink TV

Подсећамо, Бресквица је добила највише поена публике, али победу није однела, већ је завршила на другом месту.

Сада је открила како се осећа након свега што је задесило.

Ја сам пресрећна, поносна сам како смо одрадили наступ, како сам певала. Имала сам трему, али мислим да је испало све савршено. Мислим да смо баш онако лепо одрадили посао, истакла је Бресквица.

На питање да ли је очекивала оволику фрку, рекла је:

Јесам. Шта год да сам урадила, увек се дигла фрка. Публика се увек подели. Моја песма није националистичка. Текст нисам писала ја нажалост, написао је Реља Торино. Ко како разуме песму, његова ствар. Једна жена је рекла да је у тој песми чула свог оца, тако да, има широко значење. То је лепота музике и текстова генерално. Не бих је ја објашњавала, навела је она.

Анђела је открила да је ово било последњи пут да се пријави на "ПЗЕ".

Нећу се више пријављивати, то је такмичење где бих се пријавила једном, шта сам направила, направила сам. Нема потребе више да се пријављујем, истакла је Бресквица.

Фото: Youtube Printscreen/RTS

Водитељ Огњен Амиџић питао је Анђелу какав је осећај тада имала, да ли је мислила да ће победити или не.

Знала сам да нећу проћи, осетила сам тај дан. Мислила сам да ћу бити тужна, али нисам. Мој фаворит је победио, стварно ми је драго. Теyа и ја смо супер, стварно је готивим, навела је млада певачица.

Амиџић је открио да је Бресквица имала 58 бодова од жирија у првом полуфиналу, а  28 поена у финалу, што је скоро преполовљено. Анђела је на то рекла:

Нисам очекивала ништа, не волим да се разочарам после. Могу само да им се захвалим и велики поздрав за Декија Петровића, који ми је дао 12 бодова. Са разлогом је свако позван. Мислила сам прво да ми је Сајси дала од 8 до 12 поена, кад сам видела да ме нема на оној првој листи, а онда сам схватила да ми је дала нулу. Тачније, Хени ми је рекао, пошто је слабо видим, рекла је кроз смех млада звезда.

Да ли сматраш да је ово гласање било регуларно, упитао је затим Огњен.

Ја желим да верујем у то да јесте. Сматрам да образ и васпитање некоме не би дозволило да лажира тако нешто, рекла је Бресквица.

Да ли мислиш да је било интерних договора међу жиријем, питао је на питање да ли мисли да је било намештања, она је одогворила како „није на њој да мисли да ли је било договора“.

Ја сам стварно захвална на свим поенима и наравно на гласовима публике. То је то, било, прошло, ја сам покидала, поносно је рекла Анђела Игњатовић.

Дневник/Телеграф

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести