У новој сезони серије Секс и град Ејдан и Кери поново заједно?

НОВИ САД: Објављене су нове фотографије са сета серије „And Just Like That”, наставка познатог „Секса и града” које откривају да се враћа један од омиљених глумаца из оригиналне серије - Џон Корбет (61) који глуми Ејдана, велику љубав Кари Бредшо, коју у култној серији игра Сара Џесика Паркер (57).
s
Фото: Printscreen/Instagram@justlikethatmax

- Псст, немојте никоме рећи - писало је у опису слике коју је мрежа ХБО објавила а на којој се виде Сара и Џон на снимању серије. На фотографијама Кери и Ејдан шетају улицом и држе се за руке због чега се може претпоставити да је бивши пар обновио романсу. Прошло је више од десет година откад су их обожаваоци серије видели заједно.

Глумац се 2010. године појавио у филму „Секс и град 2”, када су се у једној епизоди он и Кери случајно срели у Абу Дабију и пољубили. Први пут се појавио у трећој сезони серије, а њихов однос завршава када му Кери сломи срце. Након раскида с Керие оженио је лик Кати и с њом добио троје деце, а друга сезона откриће у каквом је стању њихов брак.

Продуцент серије Мајкл Патрик Кинг објаснио је зашто се Ејдан није појавио већ у првој сезони серије.

- Осећали смо како би то све било превише за Кери. Прва сезона је била изазовна и хтели смо да се посветимо њеном опоравку након што је Мистер Биг преминуо те пратити њен пут према светлу - последња епизода прве сезоне зато симболично носи назив „Seeing the Light”. Ејдан ће сада веома утицати на развој даље ситуације, рекао је Мајкл Патрик Кинг.

Иначе, пре неколико недеља објављена је фотографија са сета на којој Кери носи своју Вивијен Вествуд венчаницу у којој се требала удати за Мистер Бига у филму из 2008. године. Та фотографија је подстакла питање хоће ли се поновно удати и за кога.

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести