ВАЖНО ЈЕ ИМАТИ ПЛАН Млада УЗЕЛА СВЕ КОВЕРТЕ И ПОБЕГЛА С БИВШИМ Није се “ОСРАМОТИЛА” ни младина сестра, ево шта је она понела као “СУВЕНИР”

Бошко Бубања, организатор прослава и свадби, у јутарњем програму телевизије "Пинк" испричао је неке од најчуднијих догађаја који су се десили на свадбама. Од украденог есцајга, па добизарне приче о млади млади која је побегла са ковертама са венчања.
m
Фото: pixabay.com

Бошко Бубања каже да је тема "празна коверта" на свадбама једна од најчешћих и да се не догађа тако ретко.

Комадни поклони су све ређи, а коверте су све чешће, па се тако догађа да је нека коверта празна и непотписана. Када су мање свадбе у питању са 200 званица није тешко утврдити ко је дошао са празном јер постоји списак гостију. Некада младенци посумњају да је то неко подметнуо из ресторана, тачније, да је узео пуну и ставио празну коверту. Зато се користе сигуросне кесе које се стављају у сеф ресторана. Она кад се затвори не може да се отвори, а да се не поцепа. То је најбољи вид превенције, рекао је Бубања и додао да празна коверта најчешће не значи да неко нема, већ да је "бахат и да не жели да донесе поклон младенцима".

Фото: pixabay.com

На питање - колико новца треба да се нађе у коверти када се одлази на свадбу, Бубања каже да је наишао на бурне рекације када је пре годину дана рекао 100 евра.

Данас је то стандард, неки чак доносе и више. Све је поскупело, ручак за две особе у ресторану је око 3.000 динара. Људи остају на свадби и по осам сати, једу и пију. Све то кошта, каже Бошко Бубања.

На крају је навео необичне догађаје који су се десили на свадама које је организовао.

Највише је било лепих догађаја и поклона. Неки су поклањали за свадбу станове од 100.000 евра. Од лоших ситуација нпр. пре годину и по дана млада је пред крај свадбе отишла у собу и покупила све коверте и нестала са бившим дечком или можда правим. Некада гости када крену кући често понесу инвентар. Једном се десило да се младина сестра саплела на степеницама и испало јој је 30 комплета есцајга. Кума је узела прибор за бибер и со, па су је замолили дискретно да то врати, онда је јавила другарицама и да оне врате јер су и оне ухваћене. Има разних ситуација, закључује Бубања.

Жена Блиц/Пинк

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести