Бизнисмен из Катара купио ски центар у БиХ, забранио алкохол

САРАЈЕВО: У Етно селу "Бабићи" на средњобосанској планини и Ски центру Ростово које је купио бизнисмен из Катара, алкохол није дозвољен.
1
Фото: pixabay.com

У изјави Klix.ba управбик Етно села "Бабићи" и Ски центра Ростово Русмир Курбеговић истиче да ће понуда бити богатија и да је сасвим нормално да се не точи алкохол.

Крајем прошле године, у новембру, завршене су све процедуре око купопродаје Етно села Бабићи и Ски центра Ростово између дотадашњег и садашњег власника из Катара.

Управник Ски центра Ростово и Етно село "Бабићи" Русмир Курбеговић каже да је посећеност на Ростову и даље велика, али да број и ове године, као и прошле, варира од количине снега.

"Скијалиште функционише, гости долазе, све је нормално, само не точимо алкохол. План инвеститора је да промени изглед овог места набоље. Већ се кренуло с реновирањем смештајних јединица, правиће се и додатни капацитети, док ћемо се на пролеће правити и вештачко језеро и још један ресторан", каже Курбеговић.

Наредне зимске сезоне скијалиште ће бити модерније уређено и биће створени бољи услови за скијаше. У априлу је на Ростову планирано и отворење модерне спортске дворане с хотелима чију изградњу финансира инвеститор из Катара.

EUR/RSD 117.5668
Најновије вести