ШОК И НЕВЕРИЦА ШИРОМ СВЕТА Преминуо познати јутјубер (23) - Јавност у великој жалости

Млади јутјубер Мудеа Седик, познатији као "Twomad", преминуо је у својој кући у Лос Анђелесу, остављајући своје многобројне фанове у шоку. У својој 23. години, Twomad је био једна од најпознатијих интернет личности са милионима пратилаца на различитим каналима и друштвеним мрежама.
1
Фото: screenshot / Youtube / Twomad

Полиција је пронашла Тумеда у уторак увече, након што су забринути пријатељи пријавили да се нису чули с њим неколико дана, а да је пропустио и неке заказане састанке. На лицу места пронађен је прибор за дрогу, што је довело до сумње да је могуће предозирање узрок смрти. Иако смрт није третирана као сумњива, детаљи око времена његове смрти су још увек нејасни.

Twomad је био познат не само по својим шаљивим садржајима и коментарима о игрицама, већ и по својој љубави према интернет култури која га је учинила омиљеним међу многобројним обожаваоцима. Његови видео снимци су привлачили огроман број прегледа, док је један од његових најпознатијих мимова био "Лаку ноћ, девојко, видимо се сутра", који је изазвао смех код многих.

Иако је Twomad био ван радара последњих месеци када је у питању креирање садржаја, његова смрт оставља празнину међу његовим обожаваоцима и целокупном интернет заједницом. Његови последњи видео снимци датирају од пре пет месеци, а иако је изгледао расположено, његова смрт је шокирала многе.

Мудеа Седик, познат као "Twomad", оставио је иза себе неизбрисив траг у свету интернета, а његова смрт је подсетник колико су јутјубери и интернет личности важан део савремене културе.

(SRBIJA DANAS)

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести