"ПРОПЕВАО" И РАСИМ Севдах песму "Кад би време могло да се врати" као АУТОР потписује лидер СДП-а! Ово су речи... (ВИДЕО)

"Кад би време могло да се врати", једна од последњих песама коју је написао лидер Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић, добила је свој коначан аранжман за сцену, а сензибилитет стихова наговешта јој и успешан кафански живот.
r
Фото: Youtube Printscreen/Al Jazeera Balkans

Живот Љајићевој песми удахнуо је познати састав "Belgrade soul sextet ", познат по мисији да традиционалну, европску и балканску музику представи публици у сасвим новом, савременом и занимљивом руху. Како су емоције овог политичара упаковали у музичку нумеру најбоље се види на видео снимку који објављујемо.

Љајић за Курир каже да је одушевљен на који начин су врсни музичари удахнули живот његовој песми.

Јако сам задовољан како је све испало. Мени се много свиђа и поносан сам што су моју песму узели у руке врхунски музичари. "Belgrade soul sextet " је састављен од све самих професора на Музичкој академији. Кад такви мајстори аранжирају и компонују песму, нема промашаја. Одушевљен сам како звучи. Песма ће за 20 дана бити објављена, уз још једну моју песму. Оваквог женског вокала тешко да више можете да чујете у целом региону, изјавио је Љајић.


Свака песма ме на тебе подсећа...

"Такве љубави има још у књигама,

И у нашим рањеним срцима,

Сад самоћом лечим боли

Ко на рану грумен соли

Јер тескоба је само већа,

Свака песма ме на тебе подсећа".

Рефрен:

Кад би време могло да се врати,

"Да ти младост могу дати,

Све бих исто поновила

Макар опет испатила

И успомене сузама заливала".


Иначе, аранжер и композитор је Никола Мијаиловић, а сјајни женски вокал који пева "Кад би време могло да се врати" је Јелена Јаковљевић. "Belgrade soul sextet" чине и Ненад Љубеновић, Стеван Бата Ковачевић, Бојан Младеновић и Синиша Јовић.

Подсећамо, Љајић није једини политичар који ужива у доброј песми. Ивица Дачић је, између осталог, познат и по томе да радо воли да запева.

Дневник/Курир

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести