ПРОВОД ЗА ПАМЋЕЊЕ Деверуша на венчању своје пријатељице покушала да хода НИЗБРДО на ШТИКЛАМА Преценила своје способности, па умало НАСТРАДАЛА (ФОТО, ВИДЕО)

Венчања су посебни догађаји на којима поред младе увек у центру пажње буду и куме и деверуше.
a
Фото: Printscreen/TikTok/pappywappyy

Као неко ко представља "младину страну" и симбол је дугогодишњег пријатељства, деверуше се труде да заблистају слично као млада и дају све од себе да оставе најбољи могући утисак на прослави.

Будући да за ту прилику деверуше носе исте хаљине и очекује се да буду елегантне, свака од њих носи и штикле како би истакла своју елеганцију и софистицираност. Иако венчања подразумевају углавном ношење ципела са високим потпетицама, овај модел обуће некада може да буде врло незгодан.

Једна деверуша је замало настрадала зарад фотографисања у природи док је у салонкама покушавала да се спусти низбрдо. Ходала је заједно са осталим гостима и младенцима, али будући да је заборавила да сила теже чини своје, затетурала се и на једвите јаде успела да ухвати за оближњу грану да се не би срушила на земљу. Иако су сви гости стрпљиво покушавали да се спусте по врло незгодном терену, она је имала мање среће, те се њен грациозан спуст претворио у комично трчакарање по трави како би успела да одржи равнотежу.

Будући да се све на крају добро завршило, она и гости су се слатко насмејали целој ситуацији. Младенци у почетку нису схватили шта се дешава док се деверуша није ухватила за грану. Тек тад су разумели озбиљност ситуације која се, на срећу, добро завршила.

Снимак је привукао пажњу људи на ТикТоку који су признали да је ситуација била комична, али да је девојка могла да се повреди.

 

@pappywappyy Or maybe I’m just extremely unco… #foryou #fyp #nz #fail ♬ just a girl - marley

- Зашто сви ви нисте једноставно скинули обућу?

- Најбољи део мог дана.

- Али добро је, није уништила хаљину - били су неки од коментара.

Фото: Printscreen/TikTok/pappywappyy

Многи су похвалили изглед деверуше на венчању, признавши да је имала срећу да не уништи хаљину у овој незгоди. Други су коментарисали како је било непотребно силазити, међутим Парис, како се ова девојка представља на ТикТок мрежи, открила је да су зарад добрих фотографија били приморани и на то.

Иако су се готово сви смејали овој ситуацији, пратиоци ове инфлуенсерке су јој рекли да је могла да прође горе и да се повреди што се, на срећу, није догодило.       

Дневник/Срећна Република

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести