Чукарички почео припреме; Лалатовић: Желимо у Европу

БЕОГРАД: Фудбалери Чукаричког почели су данас припреме за пролећни део сезоне у којој ће, како је најавио тренер Ненад Лалатовић, учинити све да изборе пласман на европску сцену.
lalatovic nenad
Фото: Tanjug

Он је на првој прозивци на располагању имао 25 играча, у односу на прошлу полусезону стигли су Миладин Стевановић и повратници Зоран Рендулић и Исмаел Беко Фофана, док су отишли Петар Јовановић, Ђорђе Црномарковић, Лазар Ђокић и Ненад Адамовић.

Поред појачања на почетак припрема јавили су се: Немања Белић, Сава Радић, Марко Доцић, Огњен Мудрински, Никола Дринчић, Петар Бојић, Саша Јовановић, Александар Кировски, Асмир Кајевић, Борис Копитовић, Дарко Зорић, Петар Мићин, Семјуел Овусу, Немања Милојевић, Дарко Пушкарић, Мирослав Богосавац, Ђорде Ђурић, Ђорде Башановић, Иван Јовановић, Душан Лагатор, Марко Шарић и Стефан Шапић.

Тренер Лалатовић као циљ поставио излазак у Европу наредне сезоне.

"Ми желимо у Европу. Звезда и Партизан су сигурни, а остале екипе имају пођеднак квалитет и велика је конкуренција. Морамо дати све од себе да бисмо били међу најбоља четири тима. На припремама ћемо избрусити форму и одабрати стартну поставу", рекао је Лалатовић.

Фудбалери Чукаричког три недеље провешће у Београду, а потом 28. јануара путују на Кипар где ће бити 14 дана и одиграти пријатељске утакмице против Младе Болеслав, Шахтјора из Солигорска, кипарског Кармиотиса, руске екипе УФА и Боромоска.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести