Politika privatnostiadmin Thu, 05/23/2019 - 13:08

Korišćenjem bilo kog dela dnevnik.rs portala (u daljem tekstu Dnevnik), kao i Dnevnik mobilne aplikacije automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Politika privatnosti služi da korisnicima približi vrste i načine upotrebe podataka koje prikupljamo, kao i upotrebu komentara na Dnevnik portalu.

Korišćenjem portala i aplikacije, podrazumeva se da su korisnici upoznati sa svim pravilima korišćenja i da su ih razumeli i prihvatili.

Portal Dnevnik kao i mobilna aplikacija ne sme se koristiti u nezakonite svrhe kao ni za promociju istih.

Portal nema starosne limite što se tiče korišćenja svojih sadržaja.

Svi sadražji na portalu Dnevnik su objavljeni u dobroj nameri i u skladu sa važećim propisima Republike Srbije. Sav sadžaj koristite na sopstvenu odgovornost i Dnevnik se ne može smatrati odgovornim za biko kakvu štetu nastalu korišćenjem portala.

Autorska prava

Dnevnik zadržava sva autorska prava na sve vlastite sadržaje. Ovi sadržaji obuhvataju: novinarske tekstove, audio i vizuelne materijale, baze podataka i programerski kod. Bilo kakva neovlašćena upotreba i zloupotreba sadržaja podložna je tužbi.
Ukoliko se smatra da Dnevnik krši tudja autorska prava sadržaj će odmah, po ustanovljavanju istinitosti žalbe, biti uklonjen.

 

Komentari na sajtu

Dnevnik poseduje funkcionalnost ostavljanja komentara na sajtu i u okviru nje omogućava korisnicima da koriste ime ili pseudonim koji sami odaberu. Vi sami birate sadržaj komentara i da li ćete vase lične podatke staviti kao javno dostupne ili ne. Pored sadržaja komentara prikuplja se i vreme i datum postavljanja.  

Svi dostupni podaci koriste se isključivo u svrhu prikazivanja komentara na vestima za koju su vezani. Ograničenja koja postoje ogledaju se u blokiranju komentara koji krše naša pravila, komentara koji se ponavljaju više puta, reklamnih komentara kao i onih koji krše važeće zakonske propise. Vaše podatke, ukoliko za to bude potrebe, možemo otkriti i podeliti sa državnim organima ako nam je to na osnovu zakona zahtevano.

Kolačići

Dnevnik upotrebljava kolačice radi boljeg iskustva upotrebe sajta. Postoje kolačići koji su neohodni za samo funkcionisanje sajta, zatim oni koji se koriste za statistiku, marketing i ostalo.

Kolačici ne prikupljaju osetljive tipove podataka i neophodni su za osnovne funkcionalnosti sajta. Ručnim brisanjem istih postoji mogućnost nepotpunog funkcionisanja sajta.

Eksterni linkovi

Dnevnik sadrži linkove koji vode na stranice van portala.

Izmena politike privatnosti

Dnevnik zadržava pravo da bez prethodnog upozorenja povremeno modifikuje pravila. O važnijim promenama Dnevnik može obavestiti korisnike putem portala i aplikacije za mobilne telefone.

 

СМ: Ухапшене две особе, одузето им 17,7 грама кокаинаjasna.budimirovic Thu, 05/23/2019 - 12:27
EUR/RSD 117.9693
Најновије вести