Сајам запошљавања у Суботици: Тражи се 400 радника

СУБОТИЦА: У петак, 20. априла од 10 до 14 часова у атријуму хотелско-конгреског пословног центра „Галериа” одржаће се Сајам запошљавања у организацији суботичке филијале Националне службе за запошљавање.
subotica
Фото: Dnevnik (Radivoj Hadžić)

До сада се већ пријавило око 40 послодаваца, а очекује се да ће их бити и више, јер још увек могу да да се пријављују. Послодавци нуде око 400 слободних радних места, од којих ће нека бити попуњена на самом сајму, а остала у наредних пола године.

Као и претходних година послодавци имају потребу за великим бројем образовних профила и радних места. У машинској и електро струци траже се техничари одржавања машина, металостругари, електричари, бравари, заваривачи, а у угоститељству собарице, рецепционари, конобари, пекари, помоћни радници у кухињи. Траже се и продавци, магационери, курири, возачи, саветници у осигурању, саветници за клијенте у банкарском сектору, књиговође, правници, комерцијалисти, радници у продајно-производном центру, оператери у контроли квалитета, оператери у производњи папирне галантерије, радници у производњи изолационих материјала, шивачи. Има слободних места и за особе са инвалидитетом.

Љ.М.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести