Радови на више деоница, измењен режим саобраћаја

БЕОГРАД: Путеви Србије саопштили су јутрос да су прилази зимским туристичким центрима проходни, као и да се на више деоница у Србији обављају радови, због чега је измењен режим саобраћаја.
radovi na putu, dnevnik.rs
Фото: Дневник/ Илустрација

Магла смањује видљивост на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

Прилази зимским туристичким центрима су проходни, а возачима се саветује да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе заиста опрезно и пажљиво.

На путу Чента-Баранда, због санације моста преко реке Тамиш, до данас до 17 сати у зони моста на снази је измена режима саобраћаја па се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила.

На путу Берановац - Гоч, у месту Јовац, од 7 до 19 часова на снази ће бити обустава саобраћаја због радова на асфалтирању. Алтернативни путни: Врњачка Бања-Гоч.

На путу Мионица - Брежће, у месту Брежђе, до 19. децембра обустављен је саобраћај због извођења радова на санацији клизишта. Алтернативни путни правац од Мионице преко Диваца, Ваљева и Рајковића до Осеченице, односно Богдановића брда.

На наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести