"Гробари" траже изборе и смену управе

БЕОГРАД: Навијачи Партизана, незадовољни ситуацијом у фудбалском клубу, огласили су се данас саопштењем и, уз паролу "Управа напоље", поручили да желе изборе и промену стања у редовима "парног ваљка".
Front navijači Partizana/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Фронт навијачи Партизана

Партизан после три одиграна кола Суперлиге већ заостаје четири бода за лидером и актуелним шампионом Црвеном звездом. Спортски директор Ивица Илиев напустио је Хумску, а клупа се дрма тренеру Илији Столици.

"Услед лоших резултата који су последица катастрофалног вођења клуба, ми као навијачи позивамо на корените промене и у фудбалском клубу, као и у читавом спортском друштву. Тек понеки трофеј у свим спортовима у последњих 10 година, касно довођење играча, као и играча који квалитетом не одговарају нашем клубу, финансијско посрнуће већине клубова ЈСД, енормно повећање дуга ФК Партизан, хипотека на Земунело и стадион...Ово су само неке од ствари које су довеле до незадовољства свих нас којима је црно-бела боја у срцу", навели су "гробари" у саопштењу и додали:

"Предлажемо хитне изборе у ФК и ЈСД Партизан, и креирање управе коју ће чинити угледни партизановци, легенде клуба и неукаљани појединци који овом клубу заиста желе све најбоље и којима Партизан неће бити само пречица до профита. Само таква управа имаће безрезервну подршку и Југа и читавог стадиона".

Навијачи црно-белих позвали су и легенде клуба да се укључе у акцију.

"Позивамо и све бивше играче и легенде клуба свих секција ЈСД да нас подрже и да нам се придруже, јер је то у најбољем интересу Партизана. Немамо више шта да чекамо, хоћемо промене одмах! За победе, за миран сан...", навели су, између осталог, у саопштењу навијачи Партизана.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести