Новосађани и ове сезоне закупили све кабине на Штранду

НОВИ САД: На новосадској градској плажи "Штранд" ове сезоне, за разлику од претходних година, нису изнајмљени сви пословни простори, али зато су Новосађани закупили свих 800 кабина на најпопуларнијем купалишту у граду.
Štrand  Foto: V. Fifa
Фото: Штранд В. Фифа

У ЈКП "Градско зеленило", које управља градском плажом, кажу да већина закупаца локала на купалишту има вишегодишњи уговор о изнајмљивању.

"Већина пословних простора има вишегодишњи уговор о закупу, а ове године остала су четири мања објекта који нису издати, али и један највећи, на централном платоу, који, иначе, сваке године издамо међу првима, што се овога пута није догодило", каже за Танјуг Јелена Будимчић из "Градског зеленила".

Наводи да су ове године издали у закуп око 70 одсто објеката на плажи.Са кабинама је ситуација другачија, односно, каже, иста као и претходних година и оне су све издате.

"Кабине издајемо на пет година уз обавезу да се сваке године, до краја фебруара, плаћа годишња закупнина и на тај начин се обнавља уговор о закупу. Као и сваке, тако су и ове године, све постојеће кабине још у фебруару закупљене, а има их око 800", рекла је Будимчић.

Ana
04.08.2020 • 21:18
Bilo bi lepo da jednom objasnite onima koji ne žive u NS-u čemu služe te kabine o kojima stalno pričate.
EUR/RSD 117.5814
Најновије вести