У среду делови сремске стране града без воде од 8 до 18  часова

Због планираних радова на измештању магистралног цевовода фи 500 мм, у среду, 20.фебруара, без воде ће од 8 до 18 сати остати делови сремске стране града.
Česma na cisterni, pijaća voda foto: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције Нови Сад изводи радове на изградњи кружне раскрснице на укрштању улица Бранислава Букурова, Пут доктора Голдмана, Светозара Милетића и Моше Пијаде у Сремској Каменици.

Имајући у виду чињеницу да дуж Улице Пут доктора Голдмана пролази магистрални цевовод фи 500 мм, који са резервоара „Институт“ снабдева резервоаре „Татарско брдо“ и „Чардак“, неопходно је његово измештање у зони будуће кружне раскрснице.

Радови на измештању ће се изводити 20.2.2019. године, од 8 до 17 сати. Радове изводи Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције Нови Сад са својим извођачима.

ЈКП „Водовод и канализација“ Нови Сад ће затворити делове водоводне мреже и пратити радове у складу са договореном динамиком.

Због планираних радова у среду, 20.2.2019. године, без воде ће од 8 до 18 сати остати следећи делови сремске стране града:

Насеље Буковац;

Петроварадинска насеља - Карагача, Ширине, Пуцкарош, Занош, Петроварадинска тврђава, Рибњак и потез око Улице Каменички пут;
 

Део Сремске Каменице ограничен улицама Војводе Путника, Змај Јовином и Улицом Лоле Рибара до Параговског пута укључујући и центар Сремске Каменице, као и насеље Марко Орешковић. Такође, без воде ће остати и каменичка насеља Татарско брдо, Чардак, Ливаде, Главица и Мишелук;
 

Институт у Сремској Каменици ће имати стално и континуирано снабдевање водом и биће изузет од искључења.

Распоред цистерни са пијаћом водом ће бити накнадно објављен.

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести