Фиксација дела опозиције Вучићем бесмислена и штетна

БЕОГРАД: Лидер Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је да је основна грешка дела опозиције фиксација на председника Србије Александра Вучића и додао да је "бесмислен и крајње штетан" покушај да се свима наметне та фиксација.
Miloš Jovanović, DSS Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

"То лудило је на крају попримило такве размере и помало тоталитаристичке обрисе да човек више не може да каже ни да је вакцинација добро организована, а да га не дочека салва критика и увреда на појединим порталима", рекао је Јовановић у интервју за данашњи Блиц, пренео је у саопштењу ДС С.

Додао је да не пристаје на ту црно-белу слику јер она, како каже, никада није тачна, а ни здрава за друштво.

На питање о председничким изборима, лидер ДС С-а каже да лично неће имати проблем да понесе одговорност и да се кандидује.

"Они су јако важни јер пружају прилику да се издигнемо из политикантског блата у који смо претворили целокупну политичку сцену", рекао је Јовановић.

Навео је да су ДС С и ПОКС идеолошки јако блиски и да и једни и други желе промену изборног система, борбу против корупције, као и да се слажу да се мора отворити суштинско питање монархије и њеног поновног успостављања.

EUR/RSD 117.0683
Најновије вести