ГО СНС у Новом Саду: Боро, чекамо те на изборима!

Градски одбор Српске напредне странке са одушевљењем је примио најаву потпредседника Народне странке Борислава Новаковића да ће изаћи на предстојеће изборе.
sns logo, SNS
Фото: СНС

То ће бити најбољи начин да му народ по ко зна који пут у последњих десет година каже шта мисли о њему и групи криминалаца којој припада. Ми у Српској напредној странци нисмо сигурни да ће Бора Солунац због криминогене прошлости успети да сакупи гласове подршке за изборну листу, па смо спремни да апелујемо на део нашег чланства и симпатизера да му помогне у томе. Право је задовољство до ногу поразити листу твитер политичара и доказаних лопова, тако да нам је изузетно стало до тога да се она нађе пред судом гласача.

Поводом оптужби од стране дипломираног марскисте и продавца магле да су саопштења Фудбалског клуба „Кабел“ и Градског одбора СНС синхронизована, питамо га ко ће међу њима следећи изнети гомилу лажи у вези са градоначелником и нашом странком: Мариника, Ђилас, Јеремић, Шолак, неки „независни“ новинар или самозвани аналитичар? По безвредним саопштењима и твитовима, закључили смо да то већ годинама уназад раде по унапред утврђеном редоследу.

Српска напредна странка поручује Новаковићу и екипи да Милош Вучевић, захваљујући постигнутим резултатима у Новом Саду, не мора да се крије иза леђа председника Вучића. Ковид болница, нове школе и вртићи, домаћи и страни инвеститори, нова радна места, субвенције за малишане, бесплатни уџбеници за школарце, решавање комуналних проблема посебно у приградским насељима, титуле Омладинске престонице Европе и Европске престонице културе, нови парк, реконструкција Позоришног трга после неколико деценија, нови тржни центри и још много тога. Боро, мало ли је? 

За разлику од Боре Солунца који може да се „похвали“ једино крађом 420 милиона динара приликом изградње Булевара Европе , који смо на крају морали ми да завршимо, затим гласањем из Солуна и скрнављењем старог језгра града. Грађани се сећају и тога да су за време власти Боре Солунца  и његових политичко-пословних партнера домаћи и страни инвеститори у великом луку заобилазили Нови Сад. 

С обзиром на понуду на српској политичкој сцени, пред грађанима је врло лак избор, а њих још нико није успео да превари.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести