24седам: Глас за опозицију је глас за Ђиласа

„Од самог почетка предизборне кампање НАТО опозиција је почела да формира своје колоне. Почели су да се спајају једни са другима, па да се свађају, а на крају их је спојио један циљ - срушити председника Србије Александра Вучића и Српску напредну странку”, стоји у ауторском тексту који потписује редакција портала 24седам.
dragan djilas YT
Фото: Youtube/ Euronews Serbia

Текст с овог портала преносимо у целости:

„Већина НАТО опозиције се од самог почетка окупила око листе Драгана Ђиласа "Србија против насиља", а онда, временом, сви остали представници других опозиционих листа истакли су да ће после избора ући у колаиију са Ђиласовом листом.

Дакле, глас за било кога из опозиције је глас за Драгана Ђиласа. А шта то тачно значи?

То значи да гласате за насиље, малтретирање, претње, отимање, лажи... А за то постоје и јасни докази.

Вођа НАТО опозциије Драган Ђилас синоћ је на тајкунској телевизији бесомучно лагао како никада  није напао бившу супругу, као ни њеног оца, тачније његовог таста и све то пред дететом.

Портал 24седам синоћ је ексклузивно објавио доказе да све што је тајкунски представник НАТО опозиције изјавио није тачно.

Наиме, Ђилас, у низу својих агресивних иступа и бахатости има и пријаву за насиље над супругом Ивом, и њеним родитељима, о чему постоје полицијске службене белешке. Њега је бивша супруга пријавила да ју је 7. децембра 2014. године малтретирао и физички злостављао, и њу и њене родитеље Ружицу и Слободана Пелевића, и то пред трогодишњом ћерком Аном.

Како смо сазнали, сукоб је настао због дадиље коју је отпустила.

До инцидента је дошло у стану на Вачару, где су, иако развод још није био окончан, живели заједно.

Ива је насиље пријавила инспекторима, а у пријави се наводи да ју је Ђилас најпре вређао, а затим претио да ће јој одузети децу.

Фото: Printscreen/24sedam.rs

Након свега дошао је у стан, где је физички насрнуо на супругу.

Према Ивиним речима, у сукоб се умешала и њена мајка Ружица на коју је такође насрнуо.

Како је и Ивин отац био у стану, и чуо галаму, дошао је из суседне собе и видео хаос. Покушао је да заштити Иву, али је Ђилас насрнуо и на њега.

- Тада је Драган оборио мог оца и песницом му задао ударац у пределу главе, и то све пред нашом ћерком Аном. Наставили су да се рву по поду, ја и мајка покушавале смо да их раздвојимо, а онда сам истрчала на ходник зграде и позвонила код комшија како би нам помогли, али нико није отварао врата. Драган је тада изашао из стана и, док је силазио, чула сам како неком каже да позове полицију - испричала је полицајцима.

Она је објаснила да то није био први случај да се он насилнички понашао према њој, већ ју је, док је била трудна. Ива је нагласила и да је, док је била трудна, Ђилас варао са другом женом.

Ако све ово није довољно да је глас за Ђиласа уствари глас за насиље, претње, подсетићемо вас и да су чланови и подржаваоци Ђиласове листе такође насилници.

Тако је Радомир Лазовић, са Ђиласове листе гађао флашом Синишу Малог који је у то време био градоначелник Београда.

Драган Бјелогрлић, Ђиласов гласноговорник је из чиста мира претукао редитеља Гагу Анотнијевића у Нишу, а јуче се у истом том граду смејао том нападу.

Да је глас за Ђиласа глас за отимање јасно говори и податак да је Ђилас док је био на власти отео 619 милиона евра и стрпао их у свој џеп, што је и признао.

Поред њега отимао је и Миросалв Алексић који је тасту намештао послове, али и Владимир Обрадовић чији је отац нелегално градио.

Дакле, потпуно је јасно да је глас за опозицију глас за Драгана Ђиласа, а то значи глас за насиље, претње, отимање”, наводи се у тексту портала 24седам.

(24седам) 

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести