Јовановић кандидат ЛДП за градоначелника 

БЕОГРАД: Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић биће кандидат те странке за градоначелника Београда, изјавио је Тањугу портпарол те странке Јован Најденов. 
cedomir jovanovic, Dnevnik/Slobodan Šušnjević
Фото: Дневник/Слободан Шушњевић

"Предстојећи избори у Београду су изузетно важни, не само због тога што ће се на њима кандидовати стратешке визије развоја Београда, већ и због тога што ће од њиховог исхода зависити како ће изгледати политичка сцена у Србији и каква ће бити политичка будућност земље", рекао је Најденов. 

Стога су, каже Најденов, бројни чланови и функционери странке истакли иницијативу да управо због тога политика ЛДП мора бити заступљена на београдским изборима и да ту политику треба да предводи Чедомир Јовановић, као неко ко је у претходном периоду уступио простор другима у опозицији.

"Друге странке и покрети нису успели да створе озбиљну политичку алтернативу овој власти и зато велики број људи у странци жели да на београдским изборима Чедомир Јовановић буде тај који ће бити носилац политике која је потребна Београду и Србији", рекао је Најденов.

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести