Обрадовић позвао војску и полицију да преузму власт, спрече долазак миграната

БЕОГРАД: Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић позвао је данас војску и полицију да у преузму власт у земљи и заштите границе од миграната, а да , како је рекао, председник Александар Вучић буде излован, јер је по његовим речима постао безбедносна претња због политике коју води према мигрантима.
bosko obradovic, Tanjug/Tara Radovanović
Фото: Танјуг/Тара Радовановић

Обрадовић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије казао да је Вучић због међународне подршке спреман да, како је рекао, подржи “Сорошеву мигрантску политику” која подразумева отворене границе за мигранте.

“Србија је најотворенија земља захваљујући подршци коју Вучић пружа политици Ангеле Меркел и Сороша. Вучић сматра да мигрантска криза може да помогне наталитету. Ако 50.000 људи сваке године оде из Србије, да ли то знаци да ће Србија сваке године примити 50.000 миграната" изјавио је Обрадовић уз тврдње "да Вучић стоји иза такве политике и да је то обећао Сорошу и Ангели Меркел и спреман је да жртвује земљу.

Он је оценио да је најбоља мигрантска политика она коју спроводе земље Вишеградске групе који, како каже, штите своје границе.

Он при том тврди да мигрант који улазе у Србију нису породице које беже од рата већ војно способни мушкарци од 18 до 30 година без идентитета, који немају документа, а имају најскупље мобилне телепхоне и пита, на којим су ратиштимасу они учествовали”.

Оптужио је Вуччића да како казе, “има таленат да се спријатељи са свим непријатељима српског народа” и тврди да "познато његово пријатељство са Тачијем, Хардинајем, Блером, а од пре три године и са Сорошем".

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести