Паљењем свећа у Храму обележена годишњица убиства Оливера Ивановића

БЕОГРАД:  На годишњицу убиства Оливера Ивановића данас је у Храму Светог Саве на Врачару свеће у 8.15 сати запалила супруга Милена Ивановић са сином Богданом.
 Milena Ivanović sa sinom Bogdanom  Foto Tanjug/ Tanja Valic
Фото: Милена Ивановић са сином Богданом Foto Tanjug/ Tanja Valic

Паљењем свећа почаст су одали и председник Србије Александар Вучић, премијерка Ана Брнабић, шеф Канцеларије за КИМ Марко Ђуирић, министар одбране Александар Вулин...

Испред Храма се окупио велики број грађана који желе да запале свећу.

Ивановић је убијен на данашњи дан у Косовској Митровици испред страначких просторија у 8.15 часова.

Фото: Испред Храма се окупио велики број грађана који желе да запале свећу Foto Tanjug/ Tanja Valic

 

Милена Ивановић: Не желим да политизујем породичну трагедију

Супруга убијеног Оливера Ивановића, Милена Ивановић каже да не жели да политизује трагедију која је задесила њену породицу и да јој је драго што је у Храму Светог Саве на миран и достојанствен начин обележена годишњица од убиства Ивановића.

Милена Ивановић је за ТВ Пинк рекла да никога од њих није лично звала, јер не жели да политизује трагедију која ју је задесила.

"Оливер Ивановић живи и Оливер Ивановић ће живети све док живимо ми који смо га волели. Мени је драго да је данас било пуно људи који су желели да буду са нама, и да на овако миран и достојанствен нацин обележимо годишњицу од убиства", рекла је Ивановићева.

Она је додала да верује да ће се случај убиства Оливера Ивановица решити и да ће се ускоро сазнати имена убица и налогодаваца убиства.

Како каже испред Храма су се окупили људи који сматрају да треба да буду уз њу и њеног сина Богдана.

"Не желим да политизујем и да тргујем трагедијом која се десила мојој породици. Мислим да је ово једини исправан начин да се подсетимо на оно што се десило Оливеру, да покушамо да пронађемо одговоре на питање ко стоји иза овог гнусног злочина", рекла је она.

Додаје да је њеном сину није лако, али да му је данас било важно да дође у Храм јер је ту долазио са оцем када год су били у Београду.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести