ПРОШЛА ЈЕ ГОДИНА ОД НЕЗАПАМЋЕНЕ ТРАГЕДИЈЕ КОЈА ЈЕ ОСТАВИЛА НЕИЗБРИСИВ ОЖИЉАК НА ДУШИ ЦЕЛЕ ЗЕМЉЕ Председник Вучић положио цвеће у школи Владислав Рибникар

Председник Републике Србије Александар Вучић положио је цвеће у школи "Владислав Рибникар" на годишњицу убиства девет ученика и радника обезбеђења ове школе.
a
Фото: instagram /printskrin

"Пре тачно годину дана, свануло је последње школско јутро за наших девет анђела и човека који их је чувао и о њима очински бринуо. Прошла је година од незапамћене трагедије која је оставила неизбрисив ожиљак на души целе земље, али нису прошли бол, неверица и неизмерна туга", написао је Вучић и додао:

"Иза безумног чина који је у трену угасио животе, будућност и снове Ане, Софије, Маре, Андрије, Бојане, Ангелине, Еме, Катарине, Адриане и њиховог чика-Драгана, остала је празнина, али и страшна опомена целом друштву да свим снагама чувамо нашу децу од сваког зла, опасности и претње", написао је председник.

На то нас обавезују њихови снови и све оно што су могли да постану, поручује председник и додаје да ћемо учинити све све да се као земља уздигнемо после овог ужаса који нас је задесио.

"Изражавам искрено и најдубље саучешће породицама убијених. Нека почивају у миру", завршио је председник!

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести