РЕАЛИЗОВАНИ ВАЖНИ ПРОЈЕКТИ Мировић и Вишковић о наставку сарадње АП Војводине и Републике Српске

Председник Покрајинске владе Игор Мировић састао се данас у Новом Саду са председником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем, са којим је разговарао о заједничким пројектима.
Покрајинска влада
Фото: Покрајинска влада

На састанку је истакнуто да су односи Србије и Српске на највишем нивоу и да се континуирано унапређују конкретним пројектима, а да томе значајан допринос даје и Покрајинска влада.

Саговорници су се сагласили да се успешно наставља сарадња Војводине и Српске у областима привреде, културе и развоја мање развијених подручја.

„Покрајинска влада посвећена је сарадњи са Републиком Српском и наставићемо са заједничким пројектима у свим областима, јер је то наша обавеза и одговорност. Реализовали смо заједнички важне пројекте и поносан сам што је највећи део тог посла урађен за време Покрајинске владе на чијем сам челу“, изјавио је Мировић.

Фото: Покрајинска влада

Председник Владе Републике Српске Радован Вишковић захвалио је председнику Мировићу на досадашњој подршци која је од изузетне важности за Српску и њене грађане.

Мировић и Вишковић обишли су данас и Научно-технолошки парк у Новом Саду, а поводом припреме за изградњу НТП-а у Бањалуци.

Како је истакнуто, искуства Покрајинске владе, која управља Научно-технолошким парком у Новом Саду, биће важна за реализацију тог пројекта.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести