Вучевић:  Болесна мржња пропалих политичара

Милош Вучевић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке у изјави за јавност оштро је осудио претње и увреде упућене деци председника Републике Србије Александра Вучића, које су јуче и данас на друштвеним мрежама упутиле присталице Савеза за Србију.
vucevic, tanjug sradovanovic
Фото: Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora SNS i gradonačelnik Novog Sada, foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / bb

„Након вишедневне кампање Савеза за Србију и њихових медија против председника Србије Александра Вучића и његових најближих, ово је резултат те болесне мржње пропалих политичара и људских креатура. 

Тај Ђилас, тај Јеремић, ти разни Трифуновићи, Обрадовићи и остали отровани мржњом и завишћу, та самозвана "елита", тај самоубеђени крем де ла крем, те салонске патриоте .. заправо су једна банда престрављених лопова и превараната која је сада изгубила све компасе. Изгубљени су у времену и простору. Изгубљени су у Србији која одавно није она тужна, сиромашна, понижена и обесправљена, какву су је они оставили - жута банда. 

И сада покушавају да се извуку из сопственог блата. И зато сваки дан нападају Александра Вучића, његову породицу, сараднике, и покушавају да отрују Србију својим болесним и гнусним лажима. 

А лажу и да су они сами угрожени. А њих нико не угрожава. Њима се нико и не бави. Њих народ неће! И неће их спасити ни лажи, ни претње, ни њихови медијски плаћеници, ни милиони које су украли од народа Србије. 

Још једном апелујем на надлежне државне органе да спрече ову прљаву кампању  против председника Александра Вучића и његових најближих. Јер ако су сада свакодневно изложени  бруталним претњама, шта можемо очекивати кад изборна кампања почне. Имате ли Ви децу, господо?“, пише у саопштењу Милоша Вучевића.

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести