Вучевић: У Шапцу један човек не да своју фотељу

Да разјаснимо неке битне ствари, посебно онима којима су "пуна уста" демократије, и тужакају и лажу о стању демократије у сопственој земљи, у којој је спроведен најдемократскији изборни циклус од увођења вишестраначја.
 Miloš Vučević Foto Tanjug/J.Pap
Фото: Милош Вучевић Фото Танјуг/Ј.Пап

Уосталом, о томе да су ово били избори у складу са највишим стандардима потврда је стигла од међународних посматрача, институција, али и бројних светских лидера. И све би прошло без мрље, да не рачунамо "случај Шабац", у којем се десио сумрак демократије само зато што један човек не да своју фотељу - истиче се у саопштењу потпредседника Главног одбора Српске напредне странке Милоша Вучевића.

"Градска изборна комисија која је поништила изборне резултате потврдила је да је приватна комисија квази градоначелника Небојше  Зеленовића, који је доживео потпуни дебакл на изборима. Зеленовић је изгубио од Српске напредне странке за 11.279 гласова. Зеленовић, иначе лице против којег се водио и судски поступак због проневере новца из градског буџета, сада покушава да легализује највећу изборну крађу икада, највећу пљачку гласова грађана икада!", наводи Вучевић у саопштњу.

- Сада је јасно шта је био Зеленовићев паклени план:  крађа века, уместо бојкота који су изабрале кукавице са којима је деценијама харао Србијом. Прво су, на све незаконите начине, људи из те исте његове приватне Градске изборне комисије покушали да оборе листу "Александар Вучић - за нашу децу", па кад им то није успело прибегли су ономе у чему су махери - покрали су грађане Шапца. Јавност мора да зна ко су ти људи, ко их је бирао и ко им даје алиби да кријући се иза имена ГИК - а, чине кривична дела - наводи се у саопштењу Вучевића. -Позивам надлежне органе да под хитно спроведу истрагу о раду Градске изборне комисије у Шапцу. Грађани Шапца не смеју да буду таоци једног човека који не да власт, иако је потучен на изборима. Молим грађане Шапца да остану мирни и достојанствени. Шабац је њихов град, а не приватна прћија Зеленовића, Петровића, Чоњагића и екипе локалних лоповчина! Будућност наше деце нема алтернативу, и зато ће се поштени Шабац борити, и коначно ослободити од квази демократа - саопштио је Вучевић.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести