ВУЧИЋ: Завршен ВАЖАН И УСПЕШАН боравак у ДАВОСУ! Кући се враћамо с много ДОБРИХ ВЕСТИ, ПЛАНОВА и ИДЕЈА

ДАВОС: Председник Србије Александар Вучић саопштио је вечерас да је завршио боравак у Давосу, где је присуствовао Светском економском форуму, који је, како је навео, био важан и успешан за Србију.
v
Фото: Printscreen/Instagram@buducnostsrbijeav

Управо смо завршили тросатну вечеру коју су у част званица организовали председник Светског економског форума Борге Бренде и председник Глобалних послова у Голдман саксу Џаред Коен. Тиме завршавамо и боравак у Давосу који је за Србију био и важан и успешан, написао је Вучић на Инстаграм профилу "buducnostsrbijeav".

Додао је да је искористио прилику да разговара са многим светским и европским лидерима, међу њима је био и британски министар спољних послова Дејвид Камерон, "као и са званичницима најзначајнијих политичких и економских институција".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Кући се враћамо са много добрих вести, планова и идеја. Неке од њих ћемо представити већ у суботу. Знам да наше људе интересује како ће Србија да напредује. А напредоваћемо и борићемо се заједно! Живела Србија, навео је Вучић.

Подсећамо, Вучић је раније данас изјавио на панел дискусији "Ново евроазијско свитање" да је Србија успела више него да удвостручи вредност укупног БДП-а од 2012/2013. године до сада, са 32 милијарде на 69 милијарди евра.

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести