Спорт - Дневников турнир

Спорт / Дневников турнир Дневников турнир: Још 19 дана до почетка надметања
Пријаве за 57. издање Дневниковог турнира већ су увелико у току, а последњи рок да екипа осигура учешће је 12. децембра.
Спорт / Дневников турнир Макс бет брани двоструку титулу
После две године паузе, како Дневников турнир није игран, услед пандемије корона вируса, такмичење поново ступа на сцену у пуном сјају, с обзиром да је одазив људи, свих узраста, на завидном нивоу.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Још две недеље за пријаве
Дневников турнир у малом фудбалу поново привлачи велику пажњу како активних, тако и бивших фудбалера, па  се очекује да овогодишња смотра малог фудбала  буде прави празник.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Сениори плаћају 8.000 динара, остали 6.000
Дневников турнир у малом фудбалу поново привлачи велику пажњу како активних, тако и бивших играча најпопуларнијег спорта на свету, футсалера, многобројних школа фудбала из
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Играли и репрезентативци
До почетка 57. традиционалног Дневниковог турнира  у малом фудбалу преостало је још двадесетак дана,а  пријаве за турнир примају се од понедељка.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Бесплатно учешће за више екипа
Традиционални, 57. Дневников турнир у малом фудбалу, одржаће се од 18. децембра ове, до 16. јануара 2022. године у две сале - на Спенсу и на Сланој бари.
Спорт / Дневников турнир ПРИЈАВЕ ЗА ДНЕВНИКОВ ТУРНИР „Паркинг сервис” најавио спектакл
Пријаве за 57. издање Дневниковог турнира у малом фудбалу трају до 12. децембра.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Лане, Красић,  Леринц и Вјештица први повукли потез
Традиционални 57. “Дневников турнир” у малом фудбалу одржаће се од 18. децембра ове, до 16. јануара 2022. године у две сале - на Спенсу и на Сланој бари.
Спорт / Дневников турнир Од понедељка пријаве за Дневников турнир
После две године паузе због пандемије коронавируса традиционални Дневников турнир у малом фудбалу, најперстижнији и најдуговечнији у нашој држави, поново ће наставити да живи, и то у новом руху.
Спорт / Дневников турнир Промовисан Дневников турнир у малом фудбалу
Пре 20-ак дана генерални директор Дневника Војводина прес Душан Влаовић и први човек фирме „М тим спорт“ Веселин Вилотијевић потписали су четворогодишњи уговор, према коме ће се најпопуларнији фестивал малог фудбала у Србији, Дневников турнир, 57. по реду, одржати од средине децембра ове године до средине јануара 2022. године у малој сали Спенса.
Спорт / Дневников турнир После две године паузе поново ће се у Новом Саду играти Дневников турнир
Традиционални Дневников турнир у малом фудбалу, најперстижнији и најдуговечнија смотра “мини фудбала” , после две године паузе због пандемије коронавируса наставиће се ове године, наравно ако  здравствени услови дозволе.
Спорт / Дневников турнир Отказан „Дневников” турнир због слабог одзива екипа
Због слабог одзива екипа и пораслих трошкова такмичења  одлучили смо да овогодишњи “Дневников” турнир у малом фудбалу откажемо. 
Спорт / Дневников турнир „ДНЕВНИКОВ” ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ Пријаве још данас 
Интетресовање за  57. традиционални “Дневников ” турнира у малом фудбалу је велико, бројне екипе су највиле учешће, међутим, до јуче то нису и званично потврдиле. Због тога смо одлучили да пријаве примамо и данас,а да жреб одложимо за још један дан.
Спорт / Дневников турнир Пред 57. традиционални „Дневников” турнир у малом фудбалу: Пријаве још само сутра
Приближава се почетак 57- традиционалног “Дневниковог ” турнира у малом фудбалу, пријаве за турнр примаћемо још само сутра до почетка жреба.
Спорт / Дневников турнир Пред 57. традиционални „Дневников” турнир у малом фудбалу: Макс бет брани трофеј
Листа учесника традиционалног 57. “Дневниковог ” турнира у малом фудбалу је све импозантнија, пријавиле су се све екипе које су минулих неколико година играли на нашем турниру.
Спорт / Дневников турнир Жреб Дневниковог турнира ипак у понедељак
Желели смо да  57. традиционални “Дневников” турнир у малом фудбалу  почне у недељу, међутим због техничких проблема, (мала сала је заузета за стонотениски турнир), морали смо за неколико дана одложити старт наше манифестације за 26. децембар.
Спорт / Дневников турнир Пријаве за Турнир још у четвртак и петак
Листа ученика 57. традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу  је све дужа. Као и рнијих година, екипе чекају последњи час да се пријаве, али је и поред тога готово извесно да ће се у конкуренцији сениора надметатио тридесетак екипа.
Спорт / Дневников турнир Лампоне жели четврти трофеј
Како се приближава почетак 57. традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу листа ученика је све дужа.
Спорт / Дневников турнир Пријаве за Турнир до петка
Како се приближава почетак 57. традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу интересовање за нашу манифестацију је све веће.
Спорт / Дневников турнир Пред 57. традиционални „Дневников” турнир у малом фудбалу: Пријаве још недељу дана
До почетка 57.традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу преостало је тачно недељу дана , према плану који смо направили са Спенсом, прве утакмице би требале одиграти у недељу 22. децембра, наравно ако не искрсне поблем око термина у малој сали СПЦ Војводина.
EUR/RSD 117.5738
Најновије вести