Sport - Dnеvnikov turnir

Спорт / Дневников турнир НА ДНЕВНИКОВ ТУРНИР „У ПОЛА ЦЕНЕ” ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ Попуњени „костури” у четири категорије
Девет екипа, што у млађим, што у категоји ветерана, чији су представници јуче желели да поднесу пријаве, остали су без могућности да заиграју на Дневниковом турниру у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир УОЧИ 59. ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ Сви фаворити пријавили учешће  
Децембар само што није, а с њим стиже и сумирање спортских резултата и проглашења најбољих по различитим основама.
Спорт / Дневников турнир ДО НЕДЕЉЕ КОТИЗАЦИЈЕ „У ПОЛА ЦЕНЕ“ ЗА УЧЕШЋЕ НА ДНЕВНИКОВОМ ТУРНИРУ: Паркинг сервис са пет екипа
Котизације за учешће на Дневниковом турниру у малом фудбалу, по промотивним ценама, важе до краја недеље. Право на учешће својих екипа „ у пола цене“ искористио је „Паркинг сервис“, друштвено одговоран колектив, који спортским ангажманом запослених даје пример свима шта и колико значи физичка активност радника.
Спорт / Дневников турнир МАЊЕ ОД МЕСЕЦ ДАНА ОСТАЛО ЈЕ ДО ПОЧЕТКА "ДНЕВНИКОВОГ" ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Радује велики одзив младих екипа
Почетком шездесетих година прошлог века, члан Вошине „златне генерације“ Тодор Веселиновић играо је у бечком Рапиду. У паузи аустријског првенства, у Новом Саду сретне легендарни Тоза свог клупског друга, голмана Лазара Васића, тада већ уредника "Дневникове" спортске рубрике и исприча му какав се то фудбал игра у Бечу, зими у дворани. И, "Дневников" турнир би рођен. Нешто мање од месец дана преостало је до његовог 59 издања. Пријаве за учешће по промотивним ценама су до 1. децембра.
Спорт / Дневников турнир БЛИЖИ СЕ ПОЧЕТАК ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ Турнир рођен из приче легендарног Тозе Веселиновића привлачи младе  
 Почетком шездесетих година прошлог века члан Вошине „златне генерације“ Тодор Веселиновић играо је у бечком Рапиду. У паузи аустријског првенства, у Новом Саду сретне легендарни Тоза свог клупског друга, голмана Лазара Васића, тада већ уредника Дневникове спортске рубрике и исприча му какав се то фудбал игра у Бечу, зими у дворани. И, Дневников турнир би рођен.
Спорт / Дневников турнир НА "ДНЕВНИКОВОМ" ТУРНИРУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ, СУСРЕТ ПОСЛЕ 12 ГОДИНА: Кларис се враћа на место успеха
Прва деценија новог века на "Дневниковом" турниру у малом фудбалу не може да се замисли без сећања на серију запажених резултата екипе Кларис.
Спорт / Дневников турнир НАГРАДНИ ФОНД НА 59. ДНЕВНИКОВОМ ТУРНИРУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ УВЕЋАН ЗА ТРЕЋИНУ Два милиона динара на победничком постољу
Нешто краће од шест недеља преостало је времена до почетка традиционалног, 59. по реду Дневниковог турнира у малом фудбалу. Сви којима је до престижа стало већ су учешће потврдили, а међу првима пријаву су попунили браниоци титуле, али за предстојећи изазов са новим именом Кафе Александар.
Спорт / Дневников турнир ВЕЛЕМАЈСТОР МАЛОГ ФУДБАЛА МИОДРАГ ПЕТРИКА УВЕК УЗ ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Веран традицији и добром фудбалу
Може и стотину турнира да прође, остаје сећање на виртуозе који су вештином баратања лоптом оставили траг у историји Дневниковог такмичења.
Спорт / Дневников турнир ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА 59. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ Кафе Александар први попунио пријаву
Пријављивање је почело, жеље такмичарске одавно су уобличене, најаве организатора у складу са богатством традиције Дневниковог турнира у малом фудбалу, безмало шест деценија дуге.
Спорт / Дневников турнир ПОЧИЊУ ПРИЈАВЕ ЗА 59. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ Старт се чекао као што се Нова година чека
Сутра, два месеца пре првих утакмица, почињу пријаве за 59. Дневников турнир у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир ДЕЦЕНИЈСКА ТРАДИЦИЈА НАШЕГ ЛИСТА У понедељак почињу пријаве за 59. Дневников турнир у малом фудбалу
Само што су генерални директор Дневника Сандра Малишић и директор турнира у малом фудбалу под капом Дневниковом Веселин Вилотијевић, најавили 59. карику у ланцу респектабилне традиције, добили смо потврду из редова прошлогодишњег победника, да ће Скајоптик бранити титулу на турниру.
Спорт / Дневников турнир ТРАДИЦИОНАЛНИ 59. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ КРЕЋЕ 16. ДЕЦЕМБРА: За све узрасте и за свачији укус
Квалитет пријављених екипа, милионски фонд награда и солидна попуњеност трибина у малој дворани Спенса, минулих година, све је то наговестило повратак традиције „Дневниковог" турнира, на позицију која јој и припада у спортској породици Новог Сада.
Спорт / Дневников турнир Дневников турнир: Велика победа сјајне спортске традиције
После тронедељног трајања, у девет такмичарских дана и 164 одигране утакмице у малој дворани СПЦ Војводина, спектакуларним проглашењем најбољих и у екипној и у појединачној конкуренцији, спуштена је завеса на традиционални Дневников турнир у малом фудбалу.
Photo
Спорт / Дневников турнир Тријумф Скајоптика на 58. Дневниковом турниру у малом фудбалу
НОВИ САД: Тријумфом Скајоптика завршено је такмичење на 58. Дневниковом турниру у малом фудбалу. У финалној утакмици, пред препуним трибинама мале Спенсове дворане, Скајоптик је био бољи од екипе ММ Браћа Милановић, али тек после извођења пенала, с обзиром на то да у основном делу меча није било голова.
Спорт / Дневников турнир У недељу завршница 58. Дневниковог турнира у малом фудбалу 
НОВИ САД: У финалу Дневниковог турнира у малом фудбалу, 58. по реду, играће Скајоптик и ММ Браћа Милановић. Заједнички именилац полуфиналних утакмица јесте у чињеници да су финалисти шансу да играју за пехар стекли бољим извођењем пенала.
Спорт / Дневников турнир Дневников турнир у малом фудбалу: Грујић одушевљен дербијем
НОВИ САД: Директор омладинске школе „Илија Пантелић“ Душко Грујић, својевремено дефанзивац у Хајдуку, Војводини, Борцу, немачком Гројтен фирту, кинеском Винеру и мађарској Бекешчаби, где је завршио играчку каријеру пре петнаестак година, радо се одазивао позивима да учествује на турнирима малог фудбала у земљи и у иностранству.
Спорт / Дневников турнир Познати полуфиналисти Дневниковог турнира: Бачани шокирали Максбет
НОВИ САД: У дербију четвртфинала 58. Дневниковог турнира у малој Спенсовој дворани Цирих Бач савладао је фаворите екипи Максбета са 3:2 после 40 минута велике  борбе и тако заказао полуфинални окршај са екипом ММ Браћа Милановић.
Спорт / Дневников турнир У петак четврт-финалне утакмице 58. Дневниковог турнира у малом фудбалу
НОВИ САД: Максбет или Цирих Бач, основно је питање око кога се плету комбинације у завршници Дневниковог турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир У петак на Дневниковом турниру: Максбет – Цирих Бач, финале пре финала
НОВИ САД: Уколико је трачак носталгичних присећања на сајамска издања Дневниковог турнира у малом фудбалу прозвео сумњу у наставак вишедеценијске традиције у Спенсовом амбијету, сада је извесно да то такмичење има и садашњост и будућност.
Спорт / Дневников турнир У петак на 58. Дневниковом турниру: Летећи Холанђанин у дупликату
НОВИ САД: Осам жеља, снажних колико је постојана вишедеценијска традиција Дневниковог турнира у малом фудбалу, представљају моћну основу за најаву завршнице такмичења које је обележило новосадски спортски прелаз из старе у нову годину.
EUR/RSD 117.1933
Најновије вести