Sport - Dnеvnikov turnir

Photo
Спорт / Дневников турнир ЗАВРШЕН ТРАДИЦИОНАЛИНИ 59. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ:  Максбет вратио титулу (ФОТО)
Победом екипе Максбета завршен је традиционални 59. турнир “Дневника” у малом фудбалу, који је окупио 150 екипа у седам конкуренција, од тога 60 код сениора.
Photo
Спорт / Дневников турнир ФИНАЛНИ ДАН „ДНЕВНИКОВОГ“ ТУРНИРА: Титула број три за „Максбет“
Дугоочекивано сениорско финале најављено је на маестралан начин. Око 500 гледалаца испратило је фантастичан амбијент који је претходио старту сусрета између двоструког шампиона „Максбета“ и „Фурни ентеријера“.
Спорт / Дневников турнир ДВОЈАЦ ОБЕЛЕЖИО ПОЛУФИНАЛНИ ДАН „ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА“: Радовић и Костић комбиновано до 15
Обично би у спортским оквирима са важношћу меча повећавана и тензија, нервоза и таква ситуација би оковала могућности једне од екипа да покаже најбоље што уме.
Photo
Спорт / Дневников турнир ЧЕТВРТФИНАЛЕ ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Полуфинале без носиоца, Цириха и Милановића
Цирих Бач је први носилац кога неће бити у кругу четири екипе које ће у полуфиналу одлучивали о расподели богатог фонда награда, вредног два милиона динара, на Дневниковом турниру у малом фудбалу.
Photo
Спорт / Дневников турнир ЗАВРШНИЦА 59. ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Прво Шератоново четвртфинале
Међу осам екипа у четвртфиналу Дневниковог турнира у малом фудбалу четворо је прошлогодишњих полуфиналиста: бранилац титуле Скајоптик, ММ Браћа Миланович, Максбет и Цирих Бач.
PhotoVideo
Спорт / Дневников турнир ОСМИНА ФИНАЛА ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Фурни и Меркур на пенале у четвртфинале
Колико су екипе уједначене у осмини финала сениорске конкуренције Дневниковог турнира у малом фудбалу сведочили су састави Фурни ентеријера из Врбаса и Кафе Александра.
Photo
Спорт / Дневников турнир НА „ДНЕВНИКОВОМ“ ТУРНИРУ ПОНОВО ИНТЕРЕСАНТНО: „Циле и другари“ после пенала до славља
„Циле и другари“ савладали су ОФК Футог са укупних 7:6 (2:2 после 30 минута игре), након бољег извођења пенала и пласирали се у осмину финала турнира“, у дуелу који је обележио минули дан „Дневниковог“ турнира.
Спорт / Дневников турнир УТАКМИЦАМА ШЕСНАЕСТИНЕ ФИНАЛА НАСТАВЉЕН ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Скајоптик убедљив у одбрани титуле
Победом против екипе Ларбо са 5:1 екипа Скајоптика стартовала је на Дневниковом турниру у малом фудбалу, где брани титулу освојену пре годину дана.
Спорт / Дневников турнир У ПОНЕДЕЉАК НАСТАВАК ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА Вечити други, „Браћа Милановић“ на делу
Два пута је екипа Машинско малтерисање „Браћа Милановић“ из Степановићева стизала до самог подножја трона, резервисаног само за најбоље међу најбољима на Дневниковом турниру.
Спорт / Дневников турнир СЕЋАЊА ВОЈИСЛАВА КЕСИЋА, ЧЛАНА ПОБЕДНИЧКЕ ЕКИПЕ НА ДНЕВНИКОВОМ ТУРНИРУ 1996. ГОДИНЕ: Млади су залог за будућност 
На основу утакмица првог кола на Дневниковом турниру у малом фудбалу могућа је дефиниција још једног искорака у правцу реафирмације једног од најквалитетнијих турнира у другој половини прошлог века у југословенском поднебљу.
Спорт / Дневников турнир НИ ПО БАБУ, НИ ПО СТРИЧЕВИМА Наставак Дневниковог турнира у малом фудбалу 8. јануара
Нема протекције на Дневниковом турниру у малом фудбалу. Да су судије на нивоу угледа своје организације, како на покрајинском, тако и на градском нивоу, и да суде „ни по бабу, ни по стричевима“ било је извесно и раније, али је меч Вулкан Каћ – М тим (4:2) то и потврдио на делу.
Photo
Спорт / Дневников турнир ТРЕЋИ ДАН ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ Ветерани као у најбољим годинама (ФОТО)
Ретке су прилике да такмичење у конкуренцији ветерана претпоставимо развоју ситуације у елитној категорији сениора, на којима се и заснива традиција Дневниковог турнира у малом фудбалу, дужа од шест деценија.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ Величанствени повратак Клариса
После више од једне деценије на Дневниковом турниру поново је заиграо Кларис, победник такмичења 2011. године, када је у финалу савладан моћни Цариград.
Спорт / Дневников турнир УТАКМИЦАМА ПРВОГ КОЛА ПОЧЕО ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Дневник прошао са пенала, иде на НС бајк
Уједначен квалитет екипа, о чему сведоче резултати уводних мечева у сениорској конкуренцији првог такмичарског дана, наговестили су занимљиво такмичење на нивоу традиције Дневниковог турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир У НЕДЕЉУ ПОЧИЊЕ 59. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Спремни за старт у духу традиције
Утакмицама првог кола у свих седам старосних категорија у недељу почиње 59. Дневников турнир у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир ОБЈАВЉЕН РАСПОРЕД УТАКМИЦА Дневников турнир стартује у недељу мечевима најмлађих
Полетарци у недељу у 8.30 часова, утакмицама првог кола у групама, отварају такмичење на 59. Дневниковом турниру у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир ЈОШ ШЕСТ ДАНА ДО 59. ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ Дневник са Гардиновчанима на старту
Такмичење на 59. Дневниковом турниру у малом фудбалу почиње у недељу, 24. децембра.
PhotoVideo
Спорт / Дневников турнир ЖРЕБОМ ПОЧЕО 59. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Скајоптик брани титулу (ФОТО И ВИДЕО)
Прошлогодишњи победник Дневниковог турнира у малом фудбалу Скајоптик почиње одбрану титуле и напад на други трофеј у трећем узастопном финалу.
Спорт / Дневников турнир У ПЕТАК ЖРЕБ 59. ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Титулу брани Скајоптик
Осам дана преостало је до првих утакмица на 59. Дневниковом турниру у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир У петак ЖРЕБ 59. ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ Сећања навиру, успомене се множе...
У спортским такмичењима по нокаут систему, на коме се и Дневникова традиција заснива, једни ће тек сопствену вредност да упореде са осталим учесницима, али већини је у основи мотив да се пласирају што ближе вредном фонду награда, где у знатном проценту и срећа учествује.
EUR/RSD 117.1262
Најновије вести