ДЕЦЕНИЈСКА ТРАДИЦИЈА НАШЕГ ЛИСТА У понедељак почињу пријаве за 59. Дневников турнир у малом фудбалу

Само што су генерални директор Дневника Сандра Малишић и директор турнира у малом фудбалу под капом Дневниковом Веселин Вилотијевић, најавили 59. карику у ланцу респектабилне традиције, добили смо потврду из редова прошлогодишњег победника, да ће Скајоптик бранити титулу на турниру.
с
Фото: В.Фифа

Капитен шампиона Бошко Паповић пренео нам је расположење свих чланова екипе да се Дневников турнир постави у врх приоритета, упркос многим изазовима конкурентских такмичења, како у организацији малог фудбала, тако и оних у футсалу, без разлике.

-Такво искуство се не заборавља и не склања се у страну – искрено ће Паповић. – Једва чекамо да такмичење почне и да из утакмице у утакмицу поштоваоце малог фудбала у Спенсовој малој дворани подсетимо зашто смо најбољи. Знам да ће ове године пут до финала бити знатно тежи него у претходне две године. Јасно нам је, такође, да ће сви конкуренти сусрете са нама започињати са мотивом више, са жељом да првака скину са трона. Ми оптимизам градимо на сачуваном костуру шампионске екипе: са мном су ту најбољи голман прошлогодишњег турнира Јовановић, затим дефанзивац Бараћ, даље Поповић, Боснић, Ковачевић, Симић... Двојица играча из футсал тима Нови Сад спремни су да нам се придруже. Тренирамо на Спенсу, припремамо се озбиљно и верујемо да смо кадри да одбранимо титулу.


Такмичење почиње 16. децембра

Такмичење на Дневниковом турниру почиње у суботу, 16. децембра и трајаће до финалног разигравања у недељу, 14. јануара. Пријаве почињу у понедељак, 16.октобра. За сениорско такмичење котизација до 1.децембра износи 10.000, за остале категорије (ветерани, омладинци, кадети, пионири, петлићи и полетарци) 8.000 динара. После 1. децембра котизација је дуплирана.

Пријаве се подносе у канцеларији турнира у Булевару ослобођења 11, од 9 до 11 часова, или на мејл dnevnikovturnirg@mail.com.


Генерални спонзор, компанија „Меркур икс тип“ и на предстојећем такмичењу предводи тим спонзора, који су фонд награда пре годину дана са милон динара подигли за 50 посто, са циљем да ове године фонд заокруже на два милиона динара.  Такмичење на 59. турниру биће организовано у различитим узрасним категоријама, од узраста полетараца до ветеранских састава. Предвиђени су и ревијални сусрети женских екипа. Свечано отварање турнира је у суботу, 16.  децембра, када су на распореду и прве утакмице, а финални расплет планиран је за 14. јануар следеће године.

Л.Б-з

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести