БАРАК БАХАР УСКОРО ДОБИЈА НОВИ ПОСАО? Навијачи га највише желе, а Звезда навија да се то деси

Бивши тренер Звезде један је од кандидата за селектора Израела.
s
Фото: Youtube printscreen/ Arena Sport TV

Барак Бахар  од одласка из Црвене звезде нема ангажман, али то би ускоро могло да се промени, након дебакла који је репрезентација Израела имала у бараж мечу за ЕУРО 2024, где је на свом терену прегажена од Исланда са 4:1.

Актуелни селектор Алон Хазон тешко ће преживети на клупи Израела после понижавајућег пораза, а медији и фудбалска јавност већ врше притисак.

Најпопуларнији спортски сајт у Израелу - one.com.il већ је направио и анкету у којој су питали читаоце кога желе да предводи репрезентацију у наредном циклусу.

Актуелни селектор Алон Хазан добио је убедљиво најмање гласова - свега два одсто, док је највећи проценат добио бивши тренер Звезде - Барак Бахар.

И медији и навијачи фаворизују Бахара, који је до одласка у Звезду правио чуда у Израелу, прво са Хапоел Бер Шевом, а после и са Макабијем из Хаифе, који је под њим играо и у Лиги шампиона и пружио озбиљан отпор екипама као што су ПСЖ и Јувентус.

Бахар је добио 67 одсто гласова, док су Ран Бен Симон и Рони Леви добили по 9 одсто гласова. Једна од опција била је и страни тренер, а за ту опцију је такође мали проценат - 13 одсто.

Јасно је да је Барак Бахар највећа жеља навијача у Израелу, а за ову опцију сигурно навијају и на Маракани, јер би у том случају престали да исплаћују новац израелском тренеру, јер су дужни да то раде све док он нема ангажман.

Барак Бахар се после отказа који је добио у Звезди после 171. вечитог дербија и неколико месеци обилази војнике у Израелу, где има трибине и предавања, а то често истиче и на свом Инстаграму.

Занимљиво је да је недавно Бахар био у Београду, где је допутовао заједно са кошаркашима Макабија пред њихов меч против Асвела у хали Александар Николић.

Ипак, иако је имао позив Црвене звезде да буде гост клуба, на тај позив  се није одазвао , што је било непријатно изненађење за све на Маракани.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести