БЕЧЕЈЦИ ДОЧЕКУЈУ ЛИДЕРА ЖЕЛЕЗНИЧАРА ИЗ ИНЂИЈЕ: Прижељкују пету узастопну победа

Фудбалери Бечеја ушли су у серију победа и самим тим је атмосфера у клубу и око њега на завидном нивоу. Без обзира што у госте стиже лидер Железничар из Инђије, сви размишљају о петој узастопној победи. Оптимистичком рашпложењу доприноси и то што се враћају капитен Тутњевић, те искусни Кобиљски и Томчић.
1
Фото: Жарко Кобиљски је увек опасан пред голом, фото: В. Јанков

- Много ће нам недостајати први стрелац Живков, који паузира због нагомилавања жутих картона. Са њим бисмо били ближи остварењу циља, освајању целог плена, али мислим да ће остали својом посвећеношћу игри допринети да се на крају, ипак, радујемо. Поред три бода, победа би, уколико Словен и Тиса играју нерешено, могла да нас избаци на чело табеле. Није нам то крајњи циљ, али зашто не приграбити указану шансу и тиме потврдити добар рад - нада се победи спортски директор Милош Андрић

Играчи слично размишљају. Осладиле су им се победе, па су и апетити порасли.


НЕОЧЕКИВАНО БЕЧЕЈЦИ ОСТАЛИ БЕЗ ТРЕНЕРА: Левнаић у Емиратима

Неочекивано Бечејци су остали без тренера. Зоран Левнаић после успшеног старта добио је понуду да настави у Емиратима, у стручном штабу Зорана Поповића као први асистент.

– Прихватио сам позив и сутра путујем – каже Левнаић и додаје: – Захвалан сам људима из Бечеја на указаној шанси, остварили смо завидан учинак у девет кола. Желим им много успеха и среће у наставку. Сарадња, иако је кратко трајала, остаће ми у лепом сећању – рекао је Левнаић.

Подсетимо, Зоран Левнаић је дуги низ година, пре доласка у Србију, радио у Немачкој и то веома запажено. Прича пет иностраних језика и сигурно да му је то велика предност која му омогућава лакши рад у иностранству.

За кратак период доказао се крај Тисе, а сада ће се окушати у Ујединињем Арапским Емиратима, у клубу Диба Ал Фуџараха као први сарадник Зорана Поповића.


- Играмо на домаћем терену, па је разумљиво што размишљамо о победи. Где ћемо се радовати, ако не пред својим навијачима. Прошло је скоро месец дана како нисам затресао мрежу ривала, па је право време да заменим Живкова. У сваком случају, спремни смо за надигравање са квалитетним Инђијцима, још да нам се посрећи и победимо, ето мени за два недеље две радости. Минуле суботе сам се оженио, а сада би головима и победом све оплеменио -  искрен је Жарко Кобиљски.

Повољни временски услови и минула победа (2:1) у Руми против Првог маја су разлози што се се очекује да и трибина Градског стадиона крај Тисе буде попуњенија него обично, што би био додатно мотив домаћим фудбалерима да пруже максимум натерену.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести