Четвртфинале Купа Србије: Новосађанкама пенал лутрија

Фудбалерке Војводине пласирале су се у полуфинале Купа Србије после пенал лутрије, у којој су имале више среће и расположену Тању Ђапић на голу.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Нису Новосађанке успеле да оправдају бољи пласман на табели од Нишлијки које су биле опасније.

Питање је у ком смеру би утакмица отишла да је Станковићева искористила велику шансу у 15. минуту и донела предност Машинцу. Виђена је веома слаба утакмица, у коју се уклопио и први судија, а до краја забележене су још само две изгледне шансе, Станковићеве за гошће и Плавшићеве за домаће. Треба рећи да је само Николина Плавшић заслужила прелазну оцену код Новосађанки, а у пенал серији и Ђапићева.

М. Ристић

ВојводинаМашинац пеналима 4:3 (0:0)

НОВИ САД: Стадион “Карађорђе”, гледалаца: 100, судија: Петрић (Чачак). Жути картони: Милић, Трбојевић (Војводина), Вучковић, Лазаревић (Машинац). Голови пенал серије: Ивановић, Белован, Јоновић, Плавшић (Војводина), Крстић, Васиљковић, Мим. Станковић (Машинац).

ВОЈВОДИНА: Ђапић, Денда (Маријановић), Белован, Милић, Буркерт (Плавшић), Савановић (Гајкдобрански), Ивановић, Трбојевић, Делић, Ступар, Јоновић.

МАШИНАЦ: Маринковић, Стевановић, Вучковић, Мил. Станковић, Крстић, Ћирић, Мим. Станковић, Лазаревић, Златановић, Васиљковић, Брусин.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести