Дисциплниска комисија ФСС жестоко казнила Вазуру и Тончева

БЕОГРАД:Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије (ФС С) изрекла је жестоке казне челницима Партизана и нишког Радничког Милошу Вазури и Ивици Тончеву.
fss
Фото: ФСС

Генерални директор Партизана Милош Вазура кажњен је новчано 200.000 динара и условно три месеца на годину дана забраном вршења функције због изјаве после утакмице Партизана и Црвене звезде, када је рекао да је судија Симовић на полувуремену “добио позив који се не одбија”.

Председник Радничког из Ниша Ивица Тончев је кажњен са 300.000 динара и условно четири месеца на 15 месеци забраном вршења функције због вређања судија, делегата и органа Савеза на утакмици Јавора и Радничког.

И код Вазуре и код Тончева казна о суспензији аутоматски ступа на снагу у случају да понови исти или слични прекршај у наведеном временском периоду.

Властимир - Вујке
19.11.2020 • 23:21
Исправност мојих вишемесечних критичких стручних коментара (које је "ДНЕВНИК" све до једног објавио!) дефинитивно показују крајњи дисциплински епилози против тројице руководилаца Другог најбољег фудбалског клуба у Србији - београдског "Партизана". Вазури, Вучелићу и Вулетићу (којима ни по једном једином основу није место у врхунском спорту Србије, поготово НЕ РУКОВОДНОМ МЕСТУ!) коначно стиже барем "део" рачуна за њихово понашање против појединаца и државних институција ове земље. Вазура директно прозива председника државе за "позив који се не одбија" на полувремену дербија, а на суду изјављује да слагао у медијима да је судија Симовић добио позив!?... Вулетићев листинг јавних увреда других је врло дугачак - од увреда на рачун првог човека Заједнице прволигаша Лазовића и директора те организације Булатовића, до увреда Снежане Борјан ( и њене породице), Љубише Тумбаковића и његове фамилије)... Милорад Вучелић (упркос што је већ седам година пензионер, а и даље је главни уредник београдских "Вечерњих новости" - сиц?!) зарад опстанка на (још једној паралелној руководећој функцији) - месту председника ФК "Партизан"(!), директно је "напујдао" вође навијача тог клуба на демострације пред просторијама ФСС и најгнусније увреде на рачун његових челника, а дозволио је и постављање увредљивих транспарената на празне трибине стадиона ЈНА пред домаће првенствене утакмице против бивших легендарних играча "Партизана" који су сада функционери у Фудбалском савезу Србије!... ВРЛО СЕ РАДУЈЕМ, КАО ВИШЕДЕЦЕНИЈСКИ (УСПЕШНИ) СПОРТСКИ (фудбалски) РАДНИК, АКО ЈЕ ПОЧЕТАК ДИСЦИПЛИНСКИХ САНКЦИЈА ИЗ ФСС (политичком) РУКОВОДСТВУ "ПАРТИЗАНА - КОНАЧНИ "ВЕТАР" У ЛЕЂА ТОМ ВРЛО РЕНОМИРАНОМ СРПСКОМ (И ЈУГОСЛОВЕНСКОМ) ФУДБАЛСКОМ КЛУБУ, ДА НАПОКОН, И У ЊЕМУ - МЕНАЏМЕНТ ЈЕДНОМ ЗАУВЕК УЗМЕ СТРУКА. СПОРТСКА. ФУДБАЛСКА!
EUR/RSD 117.5361
Најновије вести