ДРУЛОВИЋ ИПАК ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКУ ПОДРШКУ НАВИЈАЧА: Победа против Северне Ирске за борбу до краја

ЛЕСКОВАЦ: Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Љубинко Друловић изјавио је вечерас у Лесковцу да очекује велику подршку навијача на мечу против Северне Ирске у квалификацијама за Европско првенство за играче до 21 године, које ће бити одржано 2025. године у Словачкој.
drulovic
Фото: Youtube/ SoS kanal

Друловић је похвалио је услове на стадиону "Дубочица" у Лесковцу.

"Стадион је стварно прелеп, први пут сам овде. Очекујемо добру утакмицу, да добро одиграмо ми пре свега и победимо. Очекујемо такође добар одзив навијача и велику подршку овде. Мислим да имамо све услове да своје циљеве остваримо и да нас очекује једна права фудбалска атмосфера", рекао је Друловић, преноси званични сајт ФСС.

Млада репрезентација Србије је пре три дана у гостима одиграла нерешено са селекцијом Луксембурга, 1:1.

"Ово је наша друга репрезентација, одмах испод А селекције и ја сам уверен да ће ови играчи у некој блиској будућности бити део А тима. То је и за њих велика шанса да преко младе репрезентације дођу до највишег нивоа. Наравно, морамо и резултатски да будемо успешни и покажемо да можемо да се такмичимо са најбољима. Ништа није изгубљено. Док год постоји шанса, даћемо све од себе да остваримо оно што се од нас и очекује. Желимо сутра победу и да мирне главе чекамо септембар и одлучујуће мечеве", закључио је Друловић.

Прво место на табели групе Ф квалификација за ЕП 2025. држи Украјина са 15 бодова, колико има и другопласирана Енглеска. Србија је трећа са 10 бодова, Луксембург је освојио четири, а Северна Ирска и Азербејџан по три.

Српски фудбалер Аљоша Васић изјавио је да очекује победу против Северне Ирске.

"Свака наредна утакмица је за нас најважнија да бисмо наставили борбу за пласман на ЕП. Биће тешко, знамо како је било када смо играли у Белфасту. Физички су јаки, морамо да се боримо за своју земљу и победимо на крају. Надам се да ће бити доста публике, терен је супер, атмосфера у екипи добра, постоје сви услови да остваримо добар резултат и задовољни се вратимо обавезама у клубовима", истакао је Васић.

Утакмица између Србије и Северне Ирске биће одиграна сутра од 18 сати у Лесковцу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести