ЕКСКЛУЗИВНО Огласио се фудбалер Легије Радован Панков, ЕВО ШТА ЈЕ РЕКАО НАКОН ИЗЛАСКА ИЗ ХОЛАНДСКОГ ПРИТВОРА

Никако по добром неће памтити рођени Новосађанин Радован Панков (28) гостовање Легије из Варшаве, клуба за који данас наступа, гостовање на Афас арени у холандском граду Алкмару.
pankov
Фото: приватна архива

По завршетку сусрета 2. кола Е групе Лиге конференција између домаћег тима АЗ и пољске екипе, коју су Холанђани добили резултатом 1:0, дошло је до незапамћеног инцидента, после којег су приведена двојица фудбалера Легије – наш Радован Панков и Португалац Жосуе.

Шта је претходило радикалном потезу полиције у Алкмару, наравно, задатак је истражних органа да објасне, а најважнија информација за породице, пријатеље и пољски клуб гласи да су обојица играча пуштени из притвора и да су стигли у Варшаву.

„Дневник“ је успео да ступи у контакт с Радованом Панковом, ког смо пронашли у играоници с децом. Замолили смо га да нам укратко појасни читав случај и шта је то до њега довело.

– Искрено, једини сте новинар на чији позив сам одговорио – рекао је Панков. – Не желим ништа конкретније да причам, док се не заврши поступак. Молим вас да ме разумете. Најкраће: ништа од оног што су медији писали, није тачно!

ОПШИРНИЈЕ У СУТРАШЊЕМ БРОЈУ „ДНЕВНИКА”

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести