ИО ФС Војводине: Наставак трке 6. марта, играће се и средом

Мање од месец дана је преостало до наставка првенства у лигама под окриљем Фудбалског савеза Војводине, па је у склопу припремних активности, сходно актуелној епидемиолошкој ситуацији и препорукама, одржана електронска седница Извршног одбора ФС Војводине, а председавао је Драган Симовић.
grb fsv
Фото: Dnevnik.rs

Чланови овог тела су дан раније добили комплетан материјал путем електронске поште и то је омогућило ефикасно доношење одлука. Усвојени су извештаји о јесењем делу такмичења у Српској лиги - Војводина, три групе Војвођанске лиге, Футсал лиги Војводине, Другој лиги Србије за жене – група Север, судијске и тренерске организације, као и инструкторске службе.

Усвојен је и календар такмичења за пролећни део, па ће се трка наставити 6. марта. Предвиђено је да се црта подвуче 5. јуна, при чему ће српсколигаши одиграти пет ванредних кола, док војвођанске лигаше очекују три утакмице средом.

Донета је одлука да износ чланарина остане непромењен, уз обавезу плаћања најкасније до 1. марта.

-Свесни смо да предстоји пуно искушења у свим лигама, с обзиром на број екипа које ће испасти ранг ниже. Свака утакмица ће да буде квалификациона, па ћемо наставити са праксом слања специјалних известилаца за безбедност и регуларност – истакао је Миодраг Цвијић, генерални секретар ФС Војводине.

М. Менићанин

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести