Кабел данас гостује у Земуну: Новосађани желе бодове

Пред фудбалерима Кабела је гостовање у Земуну. Момци тренера Зорана Васиљевића желе да наставе успешан низ резултата који датирају од меча  са Смедеревом који је због наводног намештања резултата и казне одредио судбину Новосађана да не могу у виши ранг.
fk kabel
Фото: Д. Иванић

 И поред те чињенице не мањка оптимизам фудбалера крај Штранда, желе да покажу да су  тренутно најбоља екипа Прве лиге.

- У две провере пред наставак првенства, са Војводином и Бродарцем из Београда показали смо завидан квалитет и велику жељу. Нама ништа друго не остаје него да одличним играма потврдимо квалитет - каже тренер Васиљевић. -  Земунци имају солидан играчки кадар. Вероватно ће желети да нам се реванширају за јесењи пораз.

Наше амбиције су да у отвореној нападачкој игри која нас је красила се представимо у најбољем издању дођемо до резултата који прижељкујемо. Шансу ће добити тренутно најспремнији, а утакмице до краја првенства  ће нам послужити  да добијемо праву слику на које би играче могли да рачунамо у наредној сезони.

У неку руку имаћу слатких брига обзиром да немамо кадровских проблема. Зажелели смо се утакмица па ће ово бити права провера форме, потврда квалитетног рада предходном периоду. Немамо шта да кријемо желимо да трку завршимо на најбољи могући начин са што више бодова. Једна од препрека на том путу је Земун. Очекујем да је успешно пребродимо.

За данашњи меч конкуришу сви играчи осим најискуснијег Предрага Говедарице који је због повреде још увек ван погона.

        М. Поповић

Blanuša
31.05.2020 • 09:51
Da smo imali pravog trenera sledeće sezone bi igrali super ligu.Sledeće sezone sa normalnim trenerom ubedljivo smo prvi...
EUR/RSD 117.5929
Најновије вести