Припремна утакмица: Кабел – Бродарац 1:0 (1:0)

Пред наставак трке за бодове у Првој лиги Србије фудбалери Кабел су голом Николе Гајића победили Бродарац.
Fudbaleri Kabela i Brodarca/privatna arhiva
Фото: Приватна архива

 Оба тренера, Васиљевић и Калајџић, испробали су све расположиве снаге , а у екипи домаћина због повреде изостао је искусни Говедарица.

Више од игре током целог меча имали су домаћи, а једини гол постигао је Гајић након центаршута Ковачевића,  када је надвисио ривале у казненом простору гостију.

 Кебел је  имао још неколико изгледних прилика да постигне гол, истакао се у тим моментима резерви голман Бродарца Новић. Домаћи фудбалери су се добро кретали и  на основу приказаног може се рећи да су спремни за наставак првенства, док је Бродарац показао завидин ново форме и поред чињенице да је у његовој лиги такмичење завршено.

М. Поповић

Кабел – Бродарац 1:0 (1:0)

НОВИ САД: Игралиште Кабела, судија: Матић (Нови Сад), стрњелац Гајић у 24. минуту.

КАБЕЛ: Вуклиш, Мандић, Бјековић, Којичић, Јаблан, Петровић, Пантелић, Павличевић, Гајић, Кочовић, Илић. Играли су још: Рац, Караћ, Владић, Дражић, Жуниор, Петрић, Крповић, Новаковић, Србијанац, Месаровић, Видаков, Богдановић.

БРОДАРАЦ: Драгичевић, Јовановић, Мирковић, Којић, Милуновић, Ј. Илић, У. Лукић, Миладиновић, Брацановић, Вукосављевић, Миленковић. Играли су још: Новић, Јевремовић, Тошковић, Новковић, М. Лукић, Ристић, Младеновић, Узовић, Ђурковић.

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести