Кристијано Роналдо званично потписао уговор с Ал Насром

РИЈАД: Португалски фудбалер Кристијано Роналдо потписао је уговор са Ал Насром до јуна 2025. године, саопштио је клуб из Саудијске Арабије, преноси Ројтерс.
ronaldo, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Mindaugas Kulbis)

Ал Наср је на свом званичном сајту објавио слику Роналда са дресом новог клуба.

Узбуђен сам због новог искуства у другачијој лиги и другој држави. Ал Наср има визију . Узбуђен сам што ћу се прикључити новим саиграчима и помоћи екипи да оствари још успеха, рекао је Роналдо, пренео је званични сајт клуба.

Роналдо је средином новембра напустио Манчестер јунајтед пошто је у интервјуу Пирсу Моргану оштро критиковао управу клуба и тренера. Он је потом раскинуо уговор са енглеским клубом. Португалац је играо и за Спортинг, Реал и Јувентус.

Ово је више од историје. Потписивање уговора са Роналдом неће инспирисати наш клуб само да постигне још веће успехе, већ ће инспирисати и нашу лигу, нашу нацију и будуће генерације, рекао је председник клуба из Саудијске Арабије Мусли Ал Муамер.

Светски медији наводе да ће Роналдо у новом клубу годишње да зарађује око 200 милиона евра. У уговору је укључена и комерцијална страна уговора.

Роналдо ће се новим саиграчима прикључити почетком наредне године.

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести