Милојевић: Студиозан сам, нећу остати да бих остао

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић каже да ће убрзо бити познато да ли остаје у клубу, најавивши разговоре са управом, али да студиозно жели да одлучи око будућности.
milojevic, fk crvena zvezda
Фото: Владан Милојевић, фото: ФК Црвена звезда

Милојевићу уговор са црвено-белима истиче на крају сезоне, у којој је вратио титулу на "Маракану", али још траје неизвесност око његовог статуса.

"Нисам разговарао, то ћу урадити у наредним данима са управом клуба. Не желим да избегнем одговор, знам да је то сада тема број један, иако не бих волео да је тако. Причаћемо о свему, одлука ће бити врло брзо", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Он је поновио да не жели велике речи у тренутку када се прича о његовој будућности, али подсетио да је остварен главни задатак - освајање шампионског трофеја.

"Јако сам студиозан и неке ствари желим да знам. Ако верујем у нешто то онда радим до краја. Нигде нећу остати да бих остао, никада то нисам ни радио. Моја жеља и звездаштво никада нису били спорни... Једног дана ћу сигурно отићи, али нисам тип који воли популизам и прича велике ствари".

Како је нагласио, сигурно је да ће бити донета најбоља могућа одлука у корист Црвене звезде.

"Ја сам професионалац, имам породицу... Једно су жеље, а друго реалност. Сигурно је да нећу довести Звезду у цајтнот", додао је тренер Звезде, уз констатацију да не чита медијске натписе.

Пред меч са суботичким Спартаком у 6. колу плеј-офа Суперлиге, Милојевић истиче да екипа има обавезу да пружи све од себе до краја првенства и ако може победи све утакмице.

"Настављамо првенство у којем смо смо математички освојили титулу после утакмице у Крушевцу, то нам је био и циљ... Сада имамо комотитет да у наредним мечевима пробамо неке играче, имамо велики фонд и многи заслужују да играју. Спартак је хит у првенству, ово је вероватно најбоља њихова година у историји и очекује нас додатно отежана утакмица јер неће бити навијача", закључио је Милојевић.

Прокометарисао је и ситуацију што ће се утакмица играти пред празним трибинама речима да "казна мора да се поштује, али да се фудбал игра због навијача".

Утакмица између Црвене звезде и Спартака игра се у суботу од 20 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести