МИЛОШ КРУНИЋ: Прелепа је ствар остварити део својих снова и бранити за Партизан

Голман фудбалера Партизана Милош Крунић рекао је после дебија у дресу црно-белих да је прелепа ствар остварити део својих снова и бранити за Партизан. 
1
Фото: ФК Партизан

Крунић је бранио у суботњој победи против Железничара (3:1) уместо стандардног Александра Јовановића, који због четири жута картона није имао право наступа.

"Осећај је био сјајан. И даље сумирам утиске. Прелепа је ствар остварити део својих снова, посебно уз атмосферу која је била феноменална. Нешто што ћу сигурно памтити цео живот. Хвала навијачима и нашим кошаркашима на огромној подршци, што су препознали моменат, дошли у толиком броју и заједно са нама били део победе која је изузетно важна", рекао је Крунић за клупски сајт.

Крунић, који је у јануару потписао уговор до јуна 2025. године, не крије да је било позитивне треме.

"Наша позиција, сама по себи, носи велику одговорност. Навикли смо на то и за то смо се спремали. Лично се трудим да увек останем мирне главе и фокусиран. Верујем у себе, верујем у оно што радимо на тренинзима, а наравно уз подршку саиграча, све је доста лакше".

Истиче и да је комуникација са саиграчима много важна током утакмице.

"Сматрам да нам добра комуникација доста олакшава посао на терену. Волим да причам, понекад помислим и да претерујем у томе", закључио је Крунић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести