Милошевић: Куп специфично такмичење, Радник мотивисан ривал

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред четвртфиналне Купа Србије против Радника из Сурдулице, рекао је да његов тим имати специфичан меч против мотивисаног ривала.
Savo Milošević Foto: Tanjug/video
Фото: Саво Милошевић Фото: Танјуг/видео

"Куп је такмичење које нас највише интересује, надам се да нас чекају три тешке утакмице, укључујући и финале. Куп је специфично такмичење, мораћемо да будемо на максимуму, почев од утакмице са Радником. Играмо на страни и свака утакмица коју играте ван своје куће је компликована на свој начин. Чека нас мотивисан противник и мораћемо сутра да урадимо мнного добрих ствари на терену ако желимо добар резултат", рекао је Милошевић на конференцији на стадиону у Хумској.

Црно-бели су у последње четири године освајали трофеј у Купу, а сада желе и пети узастопни тријумф.

Једно од питања новинара било је да ли ће Умар Садик шутирати пенале ако до њих дође током и након регуларних 90 минута, а све након што је Нигеријац пре три дана на мечу против Младости "преотео" пенал Бибрасу Натху.

"Заиста не размишљам о пеналима у овом моменту. Циљ и идеја је да ми све завршимо целу причу пре тога", рекао је Милошевић.

Меч између Радника и Партизана игра се сутра од 17.30 у Сурдулици.

Милошевић: Саша Илић сигурно није случајно био на трибинама

Тренер фудбалера Партизан Саво Милосевић изјавио је да му је драго што је легендарни капитен Саша Илић био на стадиону у Хумској на мечу против Младости, као и да је подршка таквог човека увек добродошла.

Илић је из ложе пратио суботњии меч црно-белих против екипе из Лучана, а медији су спекулисали да ће бити ангажован у клубу и да ће добити функцију потпредседника за спортска питања.

"Што се тиче Салета Илића, нисам стигао да се видим са њим, али планирам да то урадим ових дана. Веома ми је драго што је био присутан на утакмици. Он је један од најбитнијих људи у овом клубу у последњих 10-15 година и свака његова подршка је добродошла", рекао је Милошевић на конференцији пред четврфинала Купа против Радника из Сурдулице.

Милошевић је додао да је Илићу свакако место у клубу у будућности, а да је долазак на мечц Суперлиге добар знак за почетак.

"Није мој посао и не бих до краја коментарисао, али сигурно да није случајно био на трибинама и да ће наше руководство већ разговарати о неким конкретнијим стварима када је у питању његов ангажман у ФК Партизан. О том потом. Чак ни то није битно у овом моменту, већ да Сале треба буде део клуба у будућности на овај или онај начин. Ово је добар знак за почетак", закључио је Милошевић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести