МЛАДОСТ ГАТ ДОВЕЛА ЈОШ ЈЕДНОГ НОВАЈЛИЈУ: Дубачкић за сигурнију одбрану

У првој контролној утакмици у Умагу, фудбалери Младости ГАТ савладали су екипу словеначког друголигаша Јадрана (1:0), а стрелац гола био је Бојан Чечарић.
fudbal
Фото: Дубачкић и тренер Бајић на тренингу Фото: ФК Младост ГАТ

Новосађани, иако нису блистали, рутински су одрадили сусрет и одолели, додуше, не претерано опасним нападима тима из Декана.

- Била је то одлична провера за нас, у сваком смислу – оценио је сусрет тренер Младости ГАТ Душан Бајић. – Деловали смо много боље него против Текстилца, били смо свежији и одиграли сусрет онако како треба. Видео сам доста добрих тактичких ствари, посебно у одбрани, док у нападу нисмо били лоши на две трећине терена, али и даље кубуримо у завршници, на пољу ефикасности. Задовољан сам и настављамо даље с радом.

Тим из Српске Атине од у среде је бројнији за новог фудбалера, пошто је уговор с клубом потписао штопер Дражен Дубачкић, дојучерашњи играч сарајевског Жељезничара.

Реч је о младићу рођеном 1999. године, а током досадашње каријере наступао је и за Ступчаницу, ТОШК Тешањ, Текстилац из Дервенте и сарајевску Славију.

Дубачкић, који је задужио дрес с бројем 44, већ је почео да тренира у Умагу с новим саиграчима и од њега се очекује да у пролећном делу сезоне буде један од стубова одбране „гатоваца“.

Нову тренинг утакмицу новосадска екипа одиграће 10. фебруара, а ривал ће јој бити још један словеначки друголигаш, овога пута тим Триглава из Крања.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести