Мусолинијев чукунунук бек у Лацију

РИМ: Чукунунук фашистичког диктатора Бенита Мусолинија, 18-годишњи Романо Фјорани Мусолини, добио је место у омладинском тиму фудбалског клуба Лацио.
1
Млади Мусолини, син бивше европосланице десног крила Алесандре Мусолини и менаџера компаније Трениталиа железнице Маура Фјоранија, играће на позицији бека или централног бека, а ускоро ће имати и свој деби у такмичењу, преноси Анса.
 
Тренер клуба Мауро Бјанчеси рекао је да је младић, који се школовао у Великој Британији , заслужио место у тиму.
 
Како је објаснио, он не гледа ко се како презива, већ како игра.
 
"Добар је момак, био је део екипе и пре мог доласка. У школи је веома добар, показао је да је интелигентан. Још није спреман у потпуности, али могао би да постане прави играч", рекао је Бјанчеси.
 
Претходно је Мусолини играо у омладинском тиму градског ривала Роме.
 
Његова мајка Алесандра Мусолини је унука Бенита Мусолинија и бивша глумица, која је дуго година била европосланица као чланица Форца Италије бившег премијера Силвија Берлусконија, а затим је основала своју десничарску организацију.
 
Мусолинијев отац Мауро Фјорани осуђен је 2014. године на условну казну након што се изјаснио кривим да је користио услуге 15-годишњих проститутки у римском округу Париоли уз образложење да није знао колико су старе.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести