НАЈБОЉИ ОДОШЕ У САУДИЈСКУ АРАБИЈУ Кевин де Брујне добио понуду Ал Насра, иде из Ситија?

ЛОНДОН: Фудбалер Манчестер ситија и белгијски репрезентативац Кевин де Брујне разматра могућност да настави каријеру у Саудијској Арабији, пошто има понуду Ал Насра, преноси британски Сан.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/Man City

Британски медији наводе да је белгијски фудбалер срећан у Манчестер ситију, али је наводно добио изузетно повољну понуду Ал Насра. Де Брујне се опоравља од повреде, а на терен ће се вратити наредне године. Британски медији подсећају да Белгијанац има уговор са енглеским клубом до јуна 2025. године.

Де Брујне је раније наговештавао да би волео да заврши играчку каријеру у Манчестер ситију, који наводно не жели да продужи сарадњу због честих повреда белгијског репрезентативца.

Он би због тога могао да већ на крају ове сезоне напусти актуелног шампиона Европе и заигра у истом клубу са Кристијаном Роналдом. Де Брујне (32) је у Манчестер сити стигао 2015. из Волфсбурга, а пре тога је играо за Вердер, Челси и Генк. За Манчестер сити је одиграо 358 утакмица и постигао је 96 голова, а са енглеским клубом освојио је 14 трофеја. За репрезентацију Белгије 26 пута се уписао у листу стрелаца на 99 мечева.

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести