Нови прволигаш ОФК Бечеј 1918 данас почиње припреме

БЕЧЕЈ: Припреме новог прволигаша ОФК Бечеј 1918 почињу данас.
Nemanja Kragovic
Фото: Немања Краговић, фото: Дневник

Прозивка је заказана за 17.30 часова, када ће бити званично представљен нови шеф стручног штаба Бранко Савић, али и неколико играча с којима је постигнут договор о сарадњи.

„Имаћемо довољно времена да се квалитетно припремимо, јер нам сезона старује тек 11. августа. Првих дана ће на нашем стадиону бити велика гужва, јер ће продефиловати знатан број играча. Сви они имају намеру да приступе нашем клубу, а остаће само момци који покажу квалитет за прволигашку сцену. Наравно, биће и одлазака. Речју, још увек је непознаница играчки кадар с којим ћемо ући у нову сезону“, искрен је био спортски директор Бечејаца Дејан Станојев.

За сада су клуб напустили Коста Алексић (Чукарички), Александар Мирков (Војводина) и Горан Поткозарац, који је слободан у избору нове средине. Истим путем ће, како се очекује, да пође још неколико играча, пре свега младића којима је потребно да што више играју и са стеченим искуством се врате у матичну средину. Већ је стигао квинтет новајлија који чине: голман Немања Радовић (Раднички Зрењанин), штопер Угљеша Јевић (ЧСК), везиста Славољуб Дабижљевић који је повратник из редова српсколигаша Младости, као и Стефан Цвијић, који је минуле сезоне био креатор игре војвођанског лигаша Слоге из Ердевика. Левокрилни нападач Немања Томашевић дошао је да покаже шта је научио у редовима младог тима шампиона Црвене звезде и, током последње сезоне, екипе Рада.

Паралелно са игром коју екипа жели да приказује у новој сезони, руководство клуба ће стварати додатне услове за прволигашко такмичење. Има доста обавеза, па ће се радити на теренима Градског стадиона крај Тисе и око њих.

Текст и фото: В. Јанков 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести