Лидер војвођанских српсколигаша ОФК Бечеј 1918 почео припреме

Заскакутала је лопта на помоћном терену стадиона крај Тисе, лидер војвођанских српсколигаша ОФК Бечеј 1918 почео је припреме за наставак првенствене трке.
Trening Becejaca
Фото: С првог овогодишњег тренинга Бечејаца

Играче су на прозивци поздравили спортски директор Дејан Станојев и чланови стручног штаба, шеф Јовица Лакић, његов асистент Далибор Новчић и тренер голмана Милош Андрић.

- Желим да у истом ритму наставимо сезону, јер боље, резултатски гледано, готово да се и  не може. Одмор сте, како сам информисан, активно провели играјући на бројним турнирима мали фудбал, па верујем да полуспремни долазите. Из тог разлога смо прихватили позив суперлигаша Чукаричког да одиграмо утакмицу. Одиграћемо десет контролних утакмица и сви ћете имати прилику да покажете колико можете. Пример вашег дојучерашњег саиграча Огњена Ђуричина потврђује да се рад исплати. Јесењи резултати су и те како допринели да се реномиранији клубови интересују за вас, а на вама је да вредно радите и пружате максимум на терену - овим речима обратио се играчима спортски директор Дејан Станојев.

Најважније је да одржимо добру атмосферу унутар клуба. Јесенас смо били права породица па очекујем да тако буде и на пролеће (тренер Јовица Лакић)

Из јесењег издања су изоста­ли Огњен Ђуричин, који је постао члан суперлигаша Спартака, и млађени Александар Бабић због повреде. Остали фудбалери су се укључили у рад, што најбоље потврђује с каквом озбиљношћу прилазе обавезама. Ту су и новајлије, дефанзивац Филип Унгар, Врбашанин који је јесенас играо за прволигаша Инђију, везиста Горан Поткозарац из челаревског прволигаша ЧСК-а, нападач Коста Дражић, дете београдског Бродарца је минуле полусезоне носио дрес ваљевског српсколигаша Будућности. Још је неизвесна ситуација са  Страхињом Илићем, голгетером Младости из Бачког Петровца, на проби су Немања Николић из Никшића и Братислав Јелић из Радичевића.

- Желим вам здравља и спортске среће како бисмо репризирали прошлу годину. Биће нам знатно теже у наставку сезоне, јер ће сада сви против нас играти далеко мотивисаније са жељом да нас победе. Најважније је да одржимо добру атмосферу унутар клуба. Јесанас смо били права породица па очекујем да тако буде и на пролеће. Свако ће добити шансу кроз низ контролних утакмица како бисмо искристалисали састав који ће доказати да резултати из минуле сезоне нису били случајни – рекао је тренер Јовица Лакић 

Првог дана припрема на терену су била два голмана и 24 играча. Бечејци ће комплетне припреме обавити на теренима крај Тисе, а у случају да се временски услови погоршају имају на располагању спортску дворану.       

В. Јанков

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести